το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 09:10

Η TASCAM παρουσιάζει τα επεκτάσιμα USB Audio/MIDI Interfaces SERIES.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τα νέα audio-MIDI interfaces SERIES 102i (10-in, 2-out) και SERIES 208i (20-in, 8-out) αποδίδουν 24-bit, 192 kHz εγγραφή και playback σε ένα Mac, Windows PC, ή σε ένα iPad, με την ανώτερη απόδοση ήχου που αναμένει κάποιος από την TASCAM. Ελέγξιμα μέσω του custom λογισμικού που εμπεριέχεται, τα δύο interfaces SERIES USB 2.0 διαθέτουν πανίσχυρους DSP input και output mixers ενσωματώνοντας digital reverb, compressor, phase invert και 4-περιοχών EQ για έκαστο κανάλι. Ενσωματώνοντας αυτούς τους επεξεργαστές επιλύονται όλα τα ζητήματα χρονικής καθυστέρησης, ενώ μειώνεται ο φόρτος εργασίας του υπολογιστή, επιτρέποντας σε PC/Mac να επεξεργάζεται τον ήχο πιο αποτελεσματικά.

TASCAM SERIES 102i p left 720

SERIES 102i

 

Κατάλληλο για κιθαρίστες, τραγουδοποιούς και ιδιοκτήτες μικρών studio, το μικρών διαστάσεων audio/MIDI interface SERIES 102i παρέχει 2 αναλογικές mic/line/instrument combo εισόδους με τους διαυγείς, φυσικού ήχου, χαμηλού θορύβου Ultra-HDDA προενισχυτές μικροφώνου της TASCAM και διακριτά switched, +48 volt phantom power. Το interface μπορεί να επεκταθεί με συνολικά έως 10 εισόδους με τη χρήση της Optical S/MUX θύρας του, που μπορεί να επεκταθεί με έως 8 κανάλια εισόδου ήχου από ένα ADAT, ή συσκευή συμβατή με S/MUX. Επίσης, το SERIES 102i παρέχει dual εξόδους ακουστικών με τον δικό τους επιλογέα στάθμης και δύο balanced, ¼-ίντσας εξόδους line για ευέλικτο monitoring.

Ως μία εξαιρετική επιλογή για το επαγγελματικό studio και τη ζωντανή εγγραφή, το SERIES 208i διαθέτει τέσσερις αναλογικές mic/line/instrument combo εισόδους με Ultra-HDDA προενισχυτές μικροφώνου και διακριτά switched phantom power. Μπορεί να επεκταθεί σε συνολικά έως 20 εισόδους με τη χρήση ων Optical S/MUX θυρών, όπου έκαστη μπορεί να δεχθεί έως 8 κανάλια εισόδου ήχου από ένα ADAT ή μία συσκευή συμβατή με S/MUX. Οκτώ balanced, ¼-ίντσας line έξοδοι παρέχουν πολλαπλές monitor mixes, ή έως 7.1 surround monitoring. Επίσης, παρέχει dual εξόδους ακουστικών με δικό τους επιλογέα στάθμης. Word clock είσοδος και έξοδος εγγυάται τον σωστό συγχρονισμό με άλλες ψηφιακές συσκευές ήχου.

TASCAM SERIES 208i p left 720

SERIES 208i

 

Αμφότερα interfaces διατίθενται μαζί με λογισμικό DAW Cubase LE της Steinberg, για Windows και macOS, αλλά και με εφαρμογή Cubasis LE για iPad. Το guitar effects/modeling λογισμικό AmpliTube της IK Multimedia και το mastering λογισμικό T-RackS παρέχουν τα εργαλεία που χρειάζεστε για υψηλής απόδοσης, εξαιρετικά recording projects. Το λογισμικό της IK Multimedia παρέχεται σε free standing και plug-in εκδόσεις για πλήρη, ευέλικτη εγγραφή, μίξη και mastering.

Το δωρεάν, εύκολο στη χρήση λογισμικό Control της TASCAM διαχειρίζεται faders, επεξεργασία και τη δρομολόγηση οποιασδήποτε εισόδου ήχου (analog, optical και USB) σε οποιαδήποτε έξοδο ήχου. Ο νέος USB driver προσφέρει υψηλή σταθερότητα, εξασφαλίζοντας 100% αξιόπιστη απόδοση κάθε στιγμή.

Η  επιτραπέζια σχεδίαση με τις ωραίες γωνίες των interfaces SERIES 102i και 208i προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις επιλογές ελέγχου που βρίσκονται στο εμπρός panel. Ο μεγάλος επιλογέας Monitor στο εμπρός panel σας εξασφαλίζει τη γρήγορη ρύθμιση της στάθμης εξόδου monitor και ο εύχρηστος επιλογέας Monitor Balance παρέχει mixing live input με computer playback για μηδενικής-καθυστέρησης overdubs. Στο πίσω panel βρίσκουμε 5-pin DIN MIDI In και Out jacks που επιτρέπουν τη σύνδεση των αγαπημένων σας MIDI συσκευών. Kensington key lock σας βοηθά να διατηρήσετε ασφαλή τον εξοπλισμό σας. Τα interfaces SERIES της TASCAM έχουν εξαιρετική εμφάνιση, με το νέο ασημί χρώμα και τη μοντέρνα, υψηλής τεχνολογίας σχεδίαση.

 

Τα interfaces SERIES 102i και 208i της TASCAM είναι διαθέσιμα με εκτιμώμενη τιμή 399,99 και 499,99 δολάρια ΗΠΑ αντίστοιχα, από τους αγαπημένους σας μεταπωλητές της TASCAM.

 

Πληροφορίες: www.tascam.com & Elina SA *
* Διανομέας Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 09:24

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group