το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 10:37

Telos Alliance: Ντεμπούτο για την καινοτόμο AoIP κονσόλα iQx στο Paris Salon de la Radio Conference.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Συνδυάζει μοναδικά Επιφάνεια Ελέγχου και Μηχανή Μίξης (Control Surface και Mix Engine) σε μία προσιτού κόστους μονάδα.

Η Telos Alliance παρουσιάζει δημοσίως για πρώτη φορά τη νέα AoIP Broadcast Κονσόλα Axia iQx στο Salon de la Radio Conference στο Παρίσι της Γαλλίας, στο περίπτερο A12, όπου η εταιρεία θα παρουσιάσει τα προϊόντα της μαζί με τον συνεργάτη της ως προς Livewire® την ip-studio. Αυτή η πρωτοποριακή κονσόλα συνδυάζει μοναδικά control surface και mix engine σε μία μικρού μεγέθους, προσιτού κόστους μονάδα, παρέχοντας γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε οποιαδήποτε δικτυακή πηγή και συσκευή που είναι συμβατή με το AES67.

“Οι νέες AoIP κονσόλες μας Axia iQx παρέχουν στους broadcasters ένα εντελώς νέο επίπεδο ευελιξίας και προσιτού κόστους, διατηρώντας την ασυμβίβαστη ποιότητα του ήχου,” είπε ο Marty Sacks, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Υποστήριξης & Marketing της Telos Alliance. “Η Axia iQx ανοίγει ξαφνικά τον κόσμο του AoIP και τις δυνατότητες της Axia σε όλο και περισσότερους ανθρώπους με την αξιοποίηση των υπαρχόντων δικτυακών πόρων και μειώνοντας το κόστος της outboard mix engine. Πρόκειται για μία λύση που αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού.”

Συνδυάζοντας mix engine και surface σε μία ενιαία διαμόρφωση desktop μονάδας οι AoIP κονσόλες Axia iQx μειώνουν δραματικά τον εξοπλισμό και τα κόστη εγκατάστασης, βελτιστοποιώντας τη σχεδίαση του studio. Οι κονσόλες που διαθέτουν πλήρη συμμόρφωση κατά το AES67 προσφέρουν πλήρη υποστήριξη στα αναδυόμενα πρότυπα συμπεριλαμβανομένου του SMPTE 2110-30 και μπορούν να προσεγγίσουν οποιαδήποτε πηγή AoIP ήχου, οπουδήποτε στο δίκτυο, από οπουδήποτε στον κόσμο. Αξιοποιώντας τους υπάρχοντες δικτυακούς πόρους, συμπεριλαμβανομένων των κονσολών Axia iQ, των engines Axia QOR, καθώς και των μικροφώνων, των ακουστικών, ή οποιασδήποτε άλλης πηγής ήχου και με τη χρήση των Telos Alliance xNodes, οι broadcasters μπορούν εύκολα να προσθέσουν ολοκαίνουργια studios με σπουδαία εξοικονόμηση χρημάτων. Και με δεδομένο ότι οι AoIP κονσόλες Axia iQx είναι εφικτό να ελεγχθούν από απομακρυσμένη περιοχή μειώνεται η ανάγκη για την παρουσία ενός χειριστή εντός του studio. Τούτο τις καθιστά ιδανικές για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών συμπεριλαμβανομένων των μόνιμων και προσωρινών studios, της απομακρυσμένης λειτουργίας και πολλών άλλων.

Telos Alliance Kantar Watermarking Εφαρμογές στο Salon de la Radio
Στα highlights της Telos Alliance κατά το Salon de la Radio περιλαμβάνεται η επίδειξη επεξεργασίας ήχου και Kantar Watermarking (μία Τεχνολογία ειδικά για την αγορά της Γαλλίας), χρησιμοποιώντας σε πραγματικό χρόνο λύσεις όπως Omnia.9, Omnia VOLT και Telos Z/IPStream λογισμικό μαζί με επεξεργασία αρχείων ήχου από Minnetonka και Kantar File watermarking (για εφαρμογές όπως podcasting) σε συνεργασία με τον Minnetonka AudioTools Server.

Η Εμπειρία του HyperStudio από την Telos Alliance
Η Εμπειρία του HyperStudio (HyperStudio Experience) από την Telos Alliance είναι ένα παράθυρο στο μέλλον της broadcast τεχνολογίας, επιδεικνύοντας τι θα μπορέσει να αποτελέσει τη βάση των studios που προχωρούν εμπρός. Η επίδειξη της εικονικότητας περιλαμβάνει το Axia IP-Tablet που ελέγχει την κονσόλα Axia Fusion Console και την Axia QOR engine, καθώς και Telos Alliance virtual machines (VMs) που τρέχουν ένα περιβάλλον hypervisor, συμπεριλαμβανομένων των Axia Pathfinder Core PRO, Telos Z/IPStream 9X/2, Axia IP Driver και Axia IP-Tablet Virtual Radio Software.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Περίπτερο (stand A12) της Telos Alliance στο Συνέδριο Salon de la Radio.

 

Πληροφορίες: www.TelosAlliance.com & Audigys * & www.athensproaudio.gr ** & www.newera.com.cy ***
* Μεταπωλητής Ελλάδος (Telos Systems, Omnia Audio, 25-Seven Systems, Axia Audio, Linear Acoustic, Minnetonka Audio)
** Μεταπωλητής Ελλάδος (Minnetonka Audio)
*** Μεταπωλητής Κύπρου

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 10:51

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group