Έρχεται το Milky Way του Βασίλη Κεκάτου στο Mega με αποκλειστικό streaming partner το Vodafone TV.

Μεγάλη πρεμιέρα για τη νέα πολυαναμενόμενη μίνι σειρά του Βασίλη Κεκάτου «Milky Way» σε παραγωγή της Foss Productions διοργάνωσε το Mega, με παρουσία των συντελεστών και πλήθος δημοσιογράφων, κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκε και η συνεργασία με το Vodafone TV, ως αποκλειστικός streaming partner της.



Το Vodafone TV πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και αγκαλιάζει την ελληνική μυθοπλασία, αφού γίνεται ο αποκλειστικός streaming partner της σειράς «Milky Way», που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την συχνότητα του Mega την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου. Η σειρά θα διατίθεται κατ’ αποκλειστικότητα για τους συνδρομητές του Vodafone TV on demand, απ’ ευθείας μετά την προβολή του κάθε επεισοδίου στο Mega, για να μπορούν οι θεατές να την παρακολουθήσουν οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν και από οποιαδήποτε συσκευή, όπου κι αν βρίσκονται.

Η τηλεοπτική σειρά 8 επεισοδίων που βρέθηκε ανάμεσα στις 8 καλύτερες μίνι σειρές παγκοσμίως στο φετινό Series Mania διαθέτει ένα κοφτερό σενάριο που συνομιλεί απ’ ευθείας με τη γενιά του σήμερα, έχοντας ένα εκλεκτό καστ και διευθυντή φωτογραφίας τον διπλά βραβευμένο στις Κάννες, Γιώργο Βαλσαμή, κάνοντάς την έτσι με αξιώσεις την πιο ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα προσθήκη στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Κάτια Σταθάκη, εμπορική διευθύντρια καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας στην πρεμιέρα και προβολή των 2 πρώτων επεισοδίων της σειράς, δήλωσε: «Θέλοντας να εμπλουτίσουμε το περιεχόμενό μας με ποιοτικές ελληνικές παραγωγές, δεν μπορούσαμε παρά να ξεκινήσουμε από το «MILKY WAY», που ήταν ξεκάθαρα το επόμενο βήμα στη συνέχεια της πορείας. Σε αυτό είδαμε ένα πρωτότυπο, σύγχρονο προϊόν μυθοπλασίας που στην συνέχεια μας μάγεψε με το βάθος των χαρακτήρων, την ποιότητα και την φωτογραφία του! Και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που σε συνεργασία με το MEGA και την FOSS PRODUCTIONS θα είμαστε οι αποκλειστικοί On-Demand partners της σειράς, διαθέτοντας τα επεισόδια της μοναδικής αυτής σειράς του Βασίλη Κεκάτου, στον On-Demand κατάλογό μας, αμέσως μετά την προβολή τους στην ελεύθερη τηλεόραση».

Σύνοψη «Milky Way»

Σε μια απόμακρη ορεινή πόλη, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια και να ζήσει το «αθηναϊκό όνειρο», μακριά από το ασφυκτικό περιβάλλον, στο οποίο μεγαλώνει. Οι ονειροπολήσεις της σταματούν απότομα όταν μένει έγκυος από τον φίλο της, τον Τάσο, έναν νεαρό που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της πόλης και δεν έχει φανταστεί ποτέ να ξεφύγει από τον μικρόκοσμό του. Η οικογένεια και οι φίλοι αγκαλιάζουν το απρόσμενο νέο της εγκυμοσύνης της, πολύ γρήγορα όμως, η ίδια συνειδητοποιεί ότι οι περιορισμοί αυξάνονται επικίνδυνα.

Πρόσωπο-κλειδί και καταφύγιό της ο Τζο, ο νέος συμμαθητής της- ένα αγόρι που ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας. Οι δυο τους, ξεκινούν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες στον δρόμο προς την ενηλικίωση. Αντιμέτωπη με το μεγάλο της δίλημμα, η Μαρία θα βρεθεί ανάμεσα σε αυτό που πραγματικά είναι και σε αυτό που θέλουν οι άλλοι να γίνει.

Η ονειρικά ευαίσθητη αλλά και αφοπλιστικά ειλικρινής σειρά, με δυνατές δόσεις συγκίνησης και σωτήριου χιούμορ έχει για πρωταγωνιστές τους την Κορίννα Ντουλλάαρτ, τον Κωνσταντίνο Γεωργόπουλο, τον Νικολάκη Ζεγκίνογλου, τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, την Γιούλικα Σκαφιδά, την Θέμιδα Μπαζάκα, ενώ πρωταγωνιστούν ο Αργύρης Μπακιρτζής, η Μαρία Καλλιμάνη, η Σοφία Κόκκαλη, ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος, η Τόνια Σωτηροπύλου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Στυλιάνα Ιωάννου, η Ναταλία Σουίφτ, η Αφροδίτη Καποκάκη, η Ευαγγελία Καμάρα, ο Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, η Ξένια Ντάνια, ο Σταύρος Τσουμάνης, η Βίκυ Μαϊδάνογλου, ο Τζέο Πακίτσας, η Κασσιόπη Κλέπκου και ο Αλέξανδρος Βούλγαρης, ενώ σε ρόλους guest star εμφανίζονται ο Λαέρτης Μαλκότσης, ο Νίκος Καραθάνος, ο Κίμωνας Κουρής, ο Ιβάν Σβιτάιλο, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, η Άλκηστις Πουλοπούλου και η Ελένη Φουρέιρα.

Βιογραφικό του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Βασίλη Κεκάτου

Γεννημένος το 1991, ο Βασίλης Κεκάτος αποφοίτησε από τη Σχολή Καλών Τεχνών του Brunel University του Λονδίνου και ξεκίνησε την καριέρα του το 2006 με το «Zero Star Hotel», λαμβάνοντας υποτροφία από το Sundance Institute. Ακολούθησαν η «Σιγή των Ψαριών όταν Πεθαίνουν» (2018) ενώ «Η Απόσταση Ανάμεσα στον Ουρανό κι Εμάς» (2019) θα γίνει η πρώτη ελληνική ταινία που θα κερδίσει τον Χρυσό Φοίνικα Καλύτερης Μικρού Μήκους αλλά και τον Queer Palm στο 72ο Φεστιβάλ των Καννών. Σημαντικές προσθήκες στο μακρύ βιογραφικό του είναι η μικρού μήκους «Όταν Κοιμάσαι, ο Κόσμος Αδειάζει» για λογαριασμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, η φωτογράφιση της Winnie Harlow για την Vogue Greece, η σκηνοθεσία του επίσημου σποτ για το φεστιβάλ Δράμας με τίτλο «Airplanes», η επιμέλεια της φωτογράφισης του #2 The Queer Archive στην Αθήνα και η οπτικοποίηση των δυο νέων τραγουδιών του Παύλου Παυλίδη σε ένα ενιαίο visual poem με τίτλο «Άνοιξη / Στο Μάτι του Κυκλώνα», και φυσικά το «Milky Way» που είναι η πρώτη του τηλεοπτική δουλειά, ενώ αυτή την περίοδο ολοκληρώνει την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του.

Το Vodafone TV προσφέρει μοναδικές επιλογές ψυχαγωγίας, καθώς είναι το «Σπίτι της ΗΒΟ» και ο αποκλειστικός συνεργάτης του Disney+ στην Ελλάδα, ενώ οι συνδρομητές του απολαμβάνουν δωρεάν ταινίες των Warner Bros Studios σε Α’ Προβολή, καθώς και αποκλειστικά τον κατάλογο μίας από τις μεγαλύτερες streaming πλατφόρμες της Ευρώπης, της Viaplay, βραβευμένα ελληνικά ντοκιμαντέρ, αλλά και το πλούσιο περιεχόμενο του Ertflix.

Πληροφορίες: www.vodafone.gr

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Vodafone Ελλάδος - Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2023

Στην ίδια κατηγορία