Η Quicklink θα επιδείξει στην IBC 2023 τον codec AV1 που αλλάζει τα δεδομένα στις Κορυφαίες Λύσεις Απομακρυσμένων Προσκεκλημένων της Βιομηχανίας.

Η Quicklink θα επιδείξει στην Έκθεση IBC 2023 τις βραβευμένες της λύσεις απομακρυσμένων προσκεκλημένων με τον codec AV1 που αλλάζει τα δεδομένα ως προς τη βελτιωμένη ποιότητα παραγωγής. Αναμφισβήτητα, η εισαγωγή του AV1 προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας από τον H.265/HEVC και μπορεί να διατηρήσει την υψηλή ποιότητα από τους μικρούς έως τους μεγάλους ρυθμούς δεδομένων (data rates), γεγονός που τον καθιστά εξαιρετικά ικανό για συνεπή, ανώτερης ποιότητας, διανομή video σε πραγματικό χρόνο.



Η Quicklink ανακοίνωσε ότι η σουίτα λύσεων της για απομακρυσμένους προσκεκλημένους θα υποστηρίζει πλέον τον νέο εξαιρετικά αποδοτικό codec AV προσφέροντας 30% καλύτερη συμπίεση σε σχέση με τον H.265/HEVC, με αποτέλεσμα την τεράστια βελτίωση της ποιότητας σε σχέση με τις παραδοσιακές πλατφόρμες video conferencing.



“Η Quicklink συνεχίζει να αποτελεί πρωτοπόρο της Βιομηχανίας ως προς τις λύσεις απομακρυσμένων προσκεκλημένων, παρέχοντας βραβευμένες λύσεις για τους πολύτιμους πελάτες μας. Επιδιώκουμε συνεχώς τη βελτίωση των λύσεων μας. Επομένως είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που επιδεικνύουμε την ισχύ του AV1, η οποία είναι άμεσα ενσωματωμένη στις λύσεις μας απομακρυσμένων προσκεκλημένων,” δήλωσε ο Richard Rees, Διευθύνων Σύμβουλος της Quicklink.

Η λύση Quicklink Studio (ST55) επιτρέπει την αξιοποίηση συνεισφορών απομακρυσμένων προσκεκλημένων με υψηλή ποιότητα και λειτουργεί με ένα απλό πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο δίχως να απαιτείται η εγκατάσταση εφαρμογών ή λογισμικού από τους απομακρυσμένους προσκεκλημένους. Το απομακρυσμένο ταλέντο-προσκεκλημένος σας μπορεί να προσκληθεί μέσω SMS, WhatsApp, e-mail ή δημιουργώντας ένα απλό URL link και με τη λειτουργία Assisted Invite (Υποβοηθούμενης Πρόσκλησης), μπορείτε να λάβετε μία σειρά από οδηγίες (step-by-step instructions) για να διασφαλίσετε ότι οι συνεισφέροντες (contributors) σας είναι απολύτως έτοιμοι, με το κατάλληλο set up και τον απαραίτητο προέλεγχο, για τη μετάβαση στο ζωντανό περιβάλλον.


Με τη χρήση των Quicklink Studio Servers (ST100, ST102, ST208 και ST200), η Quicklink επιτρέπει την αξιοποίηση των συνεισφορών των απομακρυσμένων προσκεκλημένων σας κατά την υψηλότερη δυνατή ποιότητα με εξαιρετικά μικρή καθυστέρηση σε επαγγελματικές broadcast εξόδους όπως HD-SDI, NDI και άλλες. Τα ST100, ST102, ST208 και ST200 αποτελούν βασικά στοιχεία οποιασδήποτε broadcast λύσης σημείου προς σημείο (point-to-point), όπου απαιτούνται εξαιρετικά μικρή καθυστέρηση και συνδέσεις υψηλής ποιότητας.

Η διαχείριση όλων των λύσεων της Quicklink συμπεριλαμβανομένων remote callers, Quicklink ST500 και broadcast output hardware (ST100, ST102, ST208 και ST200) μπορεί να πραγματοποιείται μέσα από ένα διαισθητικό interface που διακρίνεται για την πληρότητα των δυνατοτήτων του, δηλαδή από το Quicklink Manager.



“Η ενσωμάτωση του AV1 έχει ως αποτέλεσμα την τεράστια βελτίωση της ποιότητας σε σχέση με τις παραδοσιακές πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης (video conferencing) όπως Microsoft Teams και Zoom, ωθώντας περαιτέρω τα όρια των προτύπων broadcast-ποιότητας,” δήλωσε ο Richard Rees, CEO της Quicklink.

Τις βραβευμένες λύσεις απομακρυσμένων προσκεκλημένων της Quicklink εμπιστεύονται κάποια από τα κορυφαία παγκοσμίως brands για την εύρυθμη υλοποίηση των συνεισφορών απομακρυσμένων επισκεπτών με υψηλή ποιότητα, όπως BBC, Aljazeera, CNN, BT Sport, NEP, Microsoft, Bloomberg, CBS, Sky και άλλα!

Η Quicklink θα γιορτάσει τα 20 χρόνια δραστηριοποίησης της στην αγορά και θα επιδείξει τις λύσεις της απομακρυσμένων προσκεκλημένων (remote guest solutions) στο Εκθεσιακό Κέντρο RAI του Άμστερνταμ, στην Ολλανδία, από 15 έως 18 Σεπτεμβρίου 2023. Ανακαλύψτε τις λύσεις Quicklink Cre8 καθώς και άλλες βραβευμένες λύσεις της Quicklink στο Περίπτερο 7.B50.



Προγραμματίστε ένα Ραντεβού για να γνωρίσετε την Ομάδα της Quicklink στην IBC εδώ.

Η Ομάδα της AmyDV (Επίσημος Διανομέας Ελλάδος των Προϊόντων της Quicklink) για άλλη μία χρονιά θα έχει δυναμική παρουσία στην Έκθεση IBC 2023. Επικοινωνήστε με τα Στελέχη της στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε καλύτερα τον χρόνο και την επίσκεψή σας! Περισσότερες πληροφορίες https://www.amydv.gr/2023/08/02/ibc2023/

Πληροφορίες: www.quicklink.tv & AmyDV *
* Διανομέας Ελλάδος

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Quicklink - Swansea, Ηνωμένο Βασίλειο

Στην ίδια κατηγορία