Η Imagine Επεκτείνει την Κορυφαία Σειρά Δικτυακής Επεξεργασίας της Βιομηχανίας - Παρουσιάζει το SNP-XL στην IBC 2023.

Η νεότερη πανίσχυρη μονάδα παραγωγής SNP παρέχει διπλασιασμό της χωρητικότητας της πύλης εισόδου-εξόδου σημάτων και αυξάνει την ευελιξία.



Τορόντο, 29 Αυγούστου 2023 - Η Imagine Communications προσθέτει ολοκαίνουργιες δυνατότητες και χωρητικότητα στον καταξιωμένο Selenio™ Network Processor (SNP), την πιο ευέλικτη και πρακτική μονάδα επεξεργασίας σήματος της Βιομηχανίας των Μέσων σε IP και SDI ροές εργασίας. Στην IBC 2023 (15-18 Σεπτεμβρίου, Εκθεσιακό-Συνεδριακό Κέντρο RAI Άμστερνταμ, Περίπτερο 2.A15), η Imagine θα παρουσιάσει τη λύση SNP-XL, η οποία επεκτείνει το ευρύ φάσμα δυνατοτήτων της βραβευμένης πλατφόρμας SNP με τη νέα προσωπικότητα (personality) double-density gateway και προσθέτει υποστήριξη για περισσότερα integration μοτίβα (patterns) όπου υφίσταται έντονη χρήση του SDI.

Η λύση SNP-XL υποστηρίζει όλες τις τρέχουσες προσωπικότητες του SNP, συμπεριλαμβανομένων μετατροπής UHD και HDR, multiviewers, master control και JPEG XS. Ωστόσο, όταν οι προσωπικότητες αξιοποιούνται στον SNP-XL, οι πελάτες παρατηρούν την αύξηση της ευελιξίας ως προς τις SDI ροές εργασίας, επιτρέποντας SDI in+out, SDI in+out+IP out και quad-link SDI-to-SDI επεξεργασία για περιπτώσεις εργασίας σε UHD. Επιπροσθέτως, ένας SNP-XL πλήρως εξοπλισμένος με τη νέα προσωπικότητα double-density gateway προσφέρει πύλη εισόδων-εξόδων διπλάσιας χωρητικότητας εντός μονάδας που έχει το ίδιο αποτύπωμα.

“Η ικανότητα κλιμάκωσης και υιοθέτησης νέων formats κατέστησε το IP ένα ελκυστικό μοτίβο σχεδίασης, αλλά όλοι θα προχωρήσουν τη μετάβασή τους σύμφωνα με τον ρυθμό που υπαγορεύεται από τα οικονομικά τους,” δήλωσε ο John Mailhot, CTO Υποδομών της Imagine Communications. “O SNP-XL αναγνωρίζει τη μακροζωία και τη σημασία του SDI, ακόμη και κατά τη μετάβαση στα 2110/IP, προσφέροντας μία πύλη συγχρονισμού υψηλής χωρητικότητας, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να μεταβούν στο IP με τον ρυθμό που ευθυγραμμίζεται με τη συνολική στρατηγική του συστήματος.”

Παρέχοντας όλη τη λειτουργικότητα της αποδεδειγμένης στη Βιομηχανία πλατφόρμας SNP, ο SNP-XL προσθέτει περαιτέρω ευελιξία υποστηρίζοντας πλήρως HD, 3G και 12G SDI εισόδους και εξόδους σε όλους τους συνδυασμούς. Αυτό επιτρέπει την καθολική μετατροπή στο εμπρός τμήμα μίας υβριδικής εγκατάστασης, αποστέλλοντας τα επεξεργασμένα σήματα εισόδου στον παλαιού τύπου SDI εξοπλισμό και ταυτόχρονα στο περιβάλλον IP/2110. Όταν λειτουργεί με τη νέα προσωπικότητα double-density gateway, ο SNP-XL μπορεί να υποστηρίξει 64 gateway κανάλια σε 1080p (32 σε κάθε κατεύθυνση) ή 16 gateway κανάλια σε UHD (8 σε κάθε κατεύθυνση), ενώ και οι δύο κατευθύνσεις είναι πλήρως συγχρονισμένες και αξιοποιήσιμες στο ίδιο 100G δικτυακό αποτύπωμα.

Με περισσότερες από 2.500 μονάδες να έχουν αναπτυχθεί έως σήμερα σε διάφορες εφαρμογές σε όλον τον κόσμο, ο SNP έχει εδραιώσει τη θέση του ως αναπόσπαστο τμήμα των μοντέρνων broadcast αρχιτεκτονικών. Η μοναδική σχεδίασή του επιτρέπει στον SNP να αναδιαμορφώνεται εύκολα με διαφορετικές προσωπικότητες και να αναβαθμίζεται στο πεδίο με νέα λειτουργικότητα.

Η Ομάδα της AmyDV (Επίσημος Διανομέας Ελλάδος των Προϊόντων της Imagine Communications) για άλλη μία χρονιά θα έχει δυναμική παρουσία στην Έκθεση IBC 2023. Επικοινωνήστε με τα Στελέχη της στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε καλύτερα τον χρόνο και την επίσκεψή σας!

Πληροφορίες: www.imaginecommunications.com & AmyDV *
* Διανομέας Ελλάδος

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Imagine Communications - Τορόντο, 29 Αυγούστου 2023

Στην ίδια κατηγορία