το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 09:05

Η Mackie ανακοίνωσε νέα Headphones και Earphones.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Προσιτά, επαγγελματικά studio monitoring ακουστικά και υψηλής απόδοσης earphones.

Η Mackie ανακοίνωσε τα ολοκαίνουργια επαγγελματικά ακουστικά της σειράς MC και τα υψηλής απόδοσης earphones της σειράς CR-Buds. Με βάση την επιτυχία των In-Ear Monitors της σειράς MP, αυτές οι δύο νέες σειρές προσφέρουν υψηλής ποιότητας και προσιτές λύσεις για studio monitoring, καθώς και για προσωπική ακρόαση εν κινήσει.

MACKIE MC Series 3qtr Alt Reflection WHT

Η Σειρά Ακουστικών MC της Mackie

 

Η σειρά MC περιλαμβάνει δύο μοντέλα, τα MC-150 και MC-250. Αμφότερα διαθέτουν μεγάλους μετατροπείς (transducers) 50mm που προσφέρουν ήχο με σαφήνεια και ακρίβεια. Η Mackie είναι γνωστή για τις εκπληκτικές κλειστού τύπου σχεδιάσεις της για studio monitoring, μίξη και προσωπικές ακροάσεις. Το MC-150 αποτελεί ένα άψογο εισαγωγικό μοντέλο στον κόσμο των επαγγελματικών ακουστικών, προσφέροντας την πιστότητα του ήχου και την εξαιρετική απόδοση των χαμηλών που συναντάμε σε πολύ πιο ακριβά ακουστικά. Το μοντέλο MC-250 είναι έτσι κατασκευασμένο ώστε να παρέχει εξαιρετική ακρίβεια και λεπτομέρεια, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικό για μίξη και σημαντικές ακροάσεις. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν εξαιρετικά μαλακά μαξιλαράκια για τα αυτιά και την ανθεκτική στεφάνη κεφαλής, αποσπώμενα καλώδια και διατίθενται στην αγορά με θήκη μεταφοράς.

"Η Mackie παρέχει υψηλής τεχνολογίας studio εξοπλισμό για τους εργαζόμενους μουσικούς εδώ και δεκαετίες", δηλώνει ο Matt Herrin, Υπεύθυνος Προϊόντων της Mackie,. "Και είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε αυτήν την ποιότητα και την αξία σε ένα άλλο ουσιαστικό κομμάτι του εξοπλισμού για το studio, για πρώτη φορά".

 

Η σειρά CR-Buds διατίθεται στην αγορά με δύο μοντέλα, τα CR-Buds και τα CR-Buds +. Αποτελούν το τέλειο βήμα προς τα εμπρός από τα συνήθη earbuds, προσφέροντας την χαρακτηριστική ποιότητα ήχου της Mackie εν κινήσει. Το μοντέλο CR-Buds διαθέτει έναν δυναμικό οδηγό υψηλής απόδοσης για πλούσιες χαμηλές και υψηλές συχνότητες, με την παραδοσιακή μορφή του μικρού φορητού ακουστικού, καθώς και in-line μικρόφωνο με κουμπί αναπαραγωγής/παύσης/απάντησης. Το μοντέλο CR-Buds+ διαθέτει διπλούς δυναμικούς οδηγούς που συνήθως συναντάμε μόνον σε πολύ ακριβότερα earphones και monitors, παρέχοντας μία εξαιρετικά ομαλή απόκριση σε ολόκληρο το φάσμα συχνοτήτων. Επιπλέον, το μοντέλο CR-Buds+ διαθέτει επαγγελματικού in-ear monitor over-ear σχεδίαση για μέγιστη άνεση, ενώ παραμένει στη θέση του και εκτός δρόμου, ενώ παρέχεται και επιλογή υλικό (αφρός και σιλικόνη) ως προς τα tips. Μπορείτε, επίσης, να απαντήσετε στις κλήσεις και να ρυθμίσετε τη στάθμη της συσκευής μέσω in-line controls. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν καλώδια που δεν μπλέκονται και διατίθενται στην αγορά με πολλά μεγέθη ear tip ώστε να διασφαλίζεται η καλύτερη εφαρμογή τους.

 

"Με το εκτενές background μας στην αγορά του studio και του ζωντανού ήχου", δηλώνει ο Herrin, "έχει νόημα μόνον το να προσφέρουμε την ποιότητα ήχου της Mackie υπό μορφή που οι φίλοι της μουσικής θα απολαύσουν παντού."

 

Η σειρά Mackie MC θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τον Νοέμβριο του 2018. Η τιμή (MSRP) στις Η.Π.Α. είναι 84,99 δολάρια για το μοντέλο MC-150 και 119,99 δολάρια για το μοντέλο MC-250.

Η σειρά Mackie CR-Buds θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τον Νοέμβριο του 2018. Η τιμή (MSRP) στις Η.Π.Α. είναι 24,99 δολάρια για τα CR-Buds και 49,99 δολάρια για τα CR-Buds +.

Ενημερωθείτε από τον τοπικό μεταπωλητή σας για τις τιμές που ισχύουν στη χώρα σας.

 

Παρακολουθήστε ακολούθως το σχετικό video:

 

Πληροφορίες: https://mackie.com/products/new-mc-series & https://mackie.com/products/new-cr-buds-series & www.metroaudiosystems.gr * & www.hypersound.com.cy **
  * Μεταπωλητής Ελλάδος
** Μεταπωλητής Κύπρου

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 09:15

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group