ΕΕΤΤ - Έναρξη Διαβούλευσης: Bottom up LRIC+ Μοντέλο για Αγορές Μισθωμένων Γραμμών Χονδρικής.

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) ανακοινώνει τη διεξαγωγή Εθνικής Δημόσιας Διαβούλευσης αναφορικά με το τεχνοοικονομικό bottom-up μοντέλο LRIC+ για τον υπολογισμό των τιμών των προϊόντων των αγορών μισθωμένων γραμμών χονδρικής, σύμφωνα με την ΑΠ ΕΕΤΤ 934/03/27.04.2020 (Β’ 1833).



Η διάρκεια της διαβούλευσης είναι από την Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023, έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 15:00.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τις απόψεις τους επωνύμως, σε ηλεκτρονική μορφή, στην Ελληνική γλώσσα, μέχρι και την ημερομηνία λήξης της δημόσιας διαβούλευσης.

Το κείμενο διαβούλευσης είναι διαθέσιμο στα γραφεία της ΕΕΤΤ (Λ. Κηφισίας 60, 15125, Μαρούσι) και στον δικτυακό τόπο της ΕΕΤΤ.

Οι απαντήσεις των συμμετεχόντων στη δημόσια διαβούλευση θα δημοσιευτούν αυτούσιες και επωνύμως. Σε περίπτωση που οι απαντήσεις περιέχουν εμπιστευτικά στοιχεία, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσδιορίσουν σαφώς τα σημεία αυτά και να τα παρέχουν σε ειδικό Παράρτημα με την επισήμανση «ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ», προκειμένου να μην δημοσιευθούν.

Οι απαντήσεις πρέπει να υποβάλλονται στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να φέρουν την ένδειξη: «Δημόσια Διαβούλευση της ΕΕΤΤ αναφορικά με το τεχνοοικονομικό bottom-up μοντέλο LRIC+ για τον υπολογισμό των τιμών των προϊόντων των αγορών μισθωμένων γραμμών χονδρικής, σύμφωνα με την ΑΠ ΕΕΤΤ 934/03/27.04.2020 (Β’ 1833).»

Δείτε ακολούθως τη σχετική δημοσίευση:

Έναρξη: 18/07/2023

Λήξη: 29/09/2023 15:00

Κατάσταση: Ανοιχτή

Με την παρούσα τίθεται σε δημόσια διαβούλευση η πρόταση της ΕΕΤΤ αναφορικά με το τεχνοοικονομικό bottom up μοντέλο LRIC+ για τον υπολογισμό των τιμών των προϊόντων των αγορών μισθωμένων γραμμών χονδρικής, σύμφωνα με την ΑΠ ΕΕΤΤ 934/03/27.04.2020 (Β’ 1833).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα σχόλια τους απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις του κειμένου και κάνοντας σαφή αναφορά στις σχετικές παραγράφους αυτού.

Κατά τη διάρκεια της δημόσιας διαβούλευσης είναι δυνατόν να παρέχονται από την ΕΕΤΤ διευκρινιστικές απαντήσεις σε ερωτήσεις των ενδιαφερομένων, οι οποίες πρέπει να υποβάλλονται επώνυμα και με σαφήνεια µόνο µέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Το παρόν κείμενο δεν δεσμεύει την ΕΕΤΤ ως προς το περιεχόμενο της ρύθμισης που θα επακολουθήσει.

Στοιχεία υποβολής
Οι απαντήσεις πρέπει να υποβάλλονται στη διεύθυνση Ηλ. Ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να φέρουν την ένδειξη:

«Δημόσια Διαβούλευση της ΕΕΤΤ για το τεχνοοικονομικό μοντέλο (Βottom up LRIC+) υπολογισμού των τιμών των μισθωμένων γραμμών χονδρικής»

Οι απαντήσεις πρέπει να υποβληθούν επωνύμως, στην ελληνική γλώσσα, σε ηλεκτρονική μορφή μέχρι και την ημερομηνία λήξης της δημόσιας διαβούλευσης. Τυχόν ανώνυμες απαντήσεις δεν θα ληφθούν υπόψη. Οι απαντήσεις θα δημοσιευτούν αυτούσιες και επωνύμως στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΤ. Σε περίπτωση που οι απαντήσεις περιέχουν εμπιστευτικά στοιχεία αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν σε ειδικό παράρτημα, προκειμένου να µην δημοσιευθούν.

Κείμενο Διαβούλευσης

Πληροφορίες: www.eett.gr

Παρατηρήσεις: Ανακοίνωση - Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) - 18 Ιουλίου 2023

Στην ίδια κατηγορία