το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 15:50

H PMC εντάσσεται στη βάση δεδομένων του The Cinema Designer, επιτρέποντας στους Εγκαταστάτες να σχεδιάσουν Ανώτερο Home Theater και Media Room μέσα σε λίγα λεπτά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Εντασσόμενη σε αυτό το πολυβραβευμένο (CEDIA) global λογισμικό σχεδιασμού που βασίζεται στο υπολογιστικό νέφος (cloud), η PMC εξασφαλίζει πως οι εγκαταστάτες θα έχουν πολύ πιο γρήγορη και ευκολότερη πρόσβαση στην πλήρη γκάμα των προϊόντων της.

Η εταιρεία κατασκευής ηχείων PMC από το Ηνωμένο Βασίλειο ενίσχυσε τη δέσμευσή της ως προς την παροχή στην custom install αγορά της απόλυτης εμπειρίας surround sound cinema, προσχωρώντας στη βάση δεδομένων του κατασκευαστή του The Cinema Designer (TCD).

Ως ένα brand που αποτελεί συνώνυμο της εξαιρετικής ποιότητας του ήχου για τις αγορές της παραγωγής μουσικής, του post production και του HiFi, η PMC είναι προφανές ότι ταιριάζει με το βραβευμένο λογισμικό σχεδιασμού οικιακού κινηματογράφου της TCD. Από τώρα και στο εξής, οι εγκαταστάτες που χρησιμοποιούν το TCD μπορούν να σχεδιάσουν τα πάντα, από μικρά media rooms έως μεγάλους οικιακούς κινηματογράφους πολλών καναλιών που εμβαθύνουν ως προς την εμπειρία του κινηματογράφου χρησιμοποιώντας την εκτεταμένη γκάμα ηχείων της PMC.

Τα ηχεία της PMC είναι τα εργαλεία που επιλέγουν πολλά από τα κορυφαία studio ηχογραφήσεων, εταιρείες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, studio δημιουργίας μουσικής για κινηματογραφικές ταινίες που έχουν βραβευτεί με Όσκαρ, συνθέτες, μουσικοί και μηχανικοί ήχου. Όντας ιδανικά για οικιακά media και cinema rooms, με τη σαφήνεια και την ακρίβειά τους ενισχύουν την απόλαυση του πελάτη. Η ευρεία βάση δεδομένων κατασκευαστών του TCD ενσωματώνει τώρα κάθε προϊόν από την εκτενή γκάμα της PMC. Περιλαμβάνονται τα προϊόντα HiFi όπως οι σειρές Gold και Twenty5, αλλά και η slim-line Wafer, καθώς και full range floor-standing ηχεία υψηλού κύρους και subwoofers όπως Fact και SE, in-wall και on-wall ηχεία CI και επαγγελματικά studio monitors αναφοράς, όπως τα συστήματα MB3, BB6 και QB1-XBD-A, τα οποία συνήθως αποτελούν προνόμιο της ελίτ του ήχου.

“Με την ένταξη όλων των προϊόντων μας στο TCD διασφαλίζουμε ότι οι σχεδιαστές μπορούν να επιλέξουν και να προμηθεύσουν το σωστό ηχείο για κάθε εφαρμογή, από τα μικρότερα media-type cinema rooms έως τα μεγάλα κατά παραγγελία high-end, υψηλής πιστότητας συστήματα monitoring ήχου,” δηλώνει ο Ian Sutton, Διευθυντής Ηνωμένου Βασιλείου.

Έχοντας δημιουργηθεί από σχεδιαστές οικιακών κινηματογράφων για τους σχεδιαστές οικιακών κινηματογράφων το TCD επιτρέπει στους επαγγελματίες του κινηματογράφου να σχεδιάζουν κάθε dedicated cinema ή media room μέσα σε λίγα λεπτά, αξιοποιώντας προϊόντα από τους καλύτερους κατασκευαστές που διαθέτει η βιομηχανία του οικιακού κινηματογράφου. Το TCD δημιουργεί κινηματογραφικά πρότυπα σχεδίασης και τεκμηρίωση που επιτρέπουν στους χρήστες να παράγουν τη σχεδίαση μίας τεχνικά άψογης κινηματογραφικής και media αίθουσας, αλλά και έγγραφα υποστήριξης, αισθητικές αναλύσεις που αντικατοπτρίζουν με ακρίβεια το τελικό δωμάτιο επιπροσθέτως της παραγωγής 3D CAD σχεδίου οποιουδήποτε δωματίου σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα.

Η χρήση του TCD θα επιτρέψει στους εγκαταστάτες να σχεδιάσουν με σιγουριά τα τέλεια PMC home theatres μέσα σε λίγα λεπτά, εξαλείφοντας τις υποθέσεις ως προς την τοποθέτηση με ακρίβεια όλων των απαιτούμενων ηχείων σε ένα δωμάτιο αναλόγως της περιοχής ακρόασης. Η χρήση του TCD αποτελεί τον μόνον τρόπο για τους επαγγελματίες της οικιακής τεχνολογίας προκειμένου να είναι σε θέση να σχεδιάσουν με ακρίβεια, τεχνικά τέλεια και πολλών καναλιών home theaters σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

“Το εκπληκτικό pedigree της PMC ως προς τη δημιουργία κορυφαίων studio monitor, αλλά και η κλίμακα του portfolio της είναι από τις ποιο εντυπωσιακές σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο brand,” δηλώνει ο δημιουργός του TCD, Guy Singleton. “Τα ηχεία της PMC είναι εξαιρετικά ικανά προϊόντα και ξεχωρίζουν για τον ήχο τους, με ιδιαίτερη συνεισφορά στις επιλογές συνδρομής των Media Room και Media Room Pro της TCD. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που συμπεριλαμβάνουμε αυτά τα προϊόντα στη βάση δεδομένων μας ώστε να καταστήσουμε εφικτό σε χιλιάδες χρήστες σε όλον τον κόσμο το να έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάζουν αίθουσες μέσων και κινηματογράφους αξιοποιώντας την PMC.”

 

Πληροφορίες: www.pmc-speakers.com & Kem Systems*
*Μεταπωλητής Ελλάδος

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Kem Systems - Αθήνα 29 Οκτωβρίου 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 16:19

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group