το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 11:44

Οι νέες ενημερώσεις-αναβαθμίσεις των Omnia.11 και Omnia.9 καθιστούν τον ήχο τους ακόμη καλύτερο.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Omnia.11 Omnia.11

Η Telos Alliance®, κορυφαία εταιρεία της broadcast τεχνολογίας και μητρική εταιρεία των Οίκων Telos®, Omnia®, Axia®, 25-Seven®, Linear Acoustic® και Minnetonka™ επέδειξε τις νέες ενημερώσεις και αναβαθμίσεις για τους broadcast επεξεργαστές ήχου Omnia.11 και Omnia.9 στην IBC 2018, τον Σεπτέμβριο.

Αυτές οι νέες ενημερώσεις ενισχύουν τη θέση της Omnia πως όταν πρόκειται για την επεξεργασία του ήχου Ο Καλύτερος Ήχος Είναι Πιο Σημαντικός. Αυτή η πρωτοβουλία επικεντρώνεται στην ποιότητα και την απόδοση του broadcast ήχου ως καλύτερου τρόπου για τους ραδιοφωνικούς και τους τηλεοπτικούς σταθμούς προκειμένου να αποκτήσουν περισσότερους ακροατές και να διατηρήσουν το κοινό τους περισσότερο. Επιπροσθέτως των ενημερώσεων και των αναβαθμίσεων των επεξεργαστών 11 και 9 η Omnia επέδειξε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της, συμπεριλαμβανομένων των broadcast επεξεργαστών ήχου Omnia VOLT και Omnia.7, της stereo γενήτριας Omnia.9sg , του λογισμικού επεξεργασίας Omnia SST και του επεξεργαστή μικροφώνου Omnia VOCO 8.

 

Ενημερωμένη έκδοση v3.5 για τον Omnia.11

Omnia11 GFront Rear Updated crop lr

Omnia.11 (πίσω όψη)


Ο broadcast επεξεργαστής ήχου Omnia.11 απέκτησε αναβάθμιση του λογισμικού του στην έκδοση v3.5, η οποία διατίθεται δωρεάν, την οποία η εταιρεία επέδειξε στην Ευρωπαϊκή αγορά για πρώτη φορά, στην έκθεση IBC 2018. Η έκδοση Omnia.11 v3.5 φέρνει σημαντικές νέες ενημερώσεις στην πλατφόρμα Omnia.11, συμπεριλαμβανομένου του νέου clipper “Pepino”, του νεότερης σχεδίασης FM final clipper από τον Ιδρυτή της Omnia και Εκτελεστικό Πρόεδρο της Telos Alliance Frank Foti. Με το Pepino, ο Foti σχεδίασε ξανά το τμήμα clipper για την ιδανική συμπλήρωση της dynamics engine G-Force™ του Omnia.11.

Μέσω της προηγμένης έρευνας ως προς τον μηχανισμό του peak limiting και του τρόπου δημιουργίας της παραμόρφωσης, το σύστημα Pepino clipper της έκδοσης Omnia.11 v3.5 προβαίνει στην καταστολή της παραμόρφωσης (αρμονικής και ενδοδιαμόρφωσης) καθώς ενεργοποιείται η λειτουργία clipping. Αυτή εφαρμόζεται σε όλο το φάσμα του ήχου και το αποτέλεσμα είναι ο καθαρότερος ήχος συνολικά, δίχως συμβιβασμούς ως προς την επιθυμητή ανταγωνιστική στάθμη του loudness.

Ως εκ τούτου οι βελτιώσεις στην επεξεργασία της G-Force εκμεταλλεύονται τον νέας σχεδίασης clipper. Για την πλήρη λειτουργικότητα της έκδοσης v3.5 οι χρήστες πρέπει να τρέχουν την πλατφόρμα Omnia.11 G-Force.

Η έκδοση V3.5 περιλαμβάνει διάφορες δραματικές βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένων του καλύτερου χειρισμού των υψηλών συχνοτήτων και της πιο συνεπούς απόδοσης των μπάσων, των απρόσκοπτων μεταβάσεων κατά την αλλαγή μεταξύ των presets, της βελτιωμένης συνέπειας του ήχου για καλύτερο blending μεταξύ FM και HD καναλιών, συμπεριλαμβανομένου του ενιαίου FM/HD Bass Clipper, της νέας ενημέρωσης “Phat Bass” για πλουσιότερη, ισχυρότερη παρουσία του μπάσου, του βελτιωμένου ήχου στο μικρής καθυστέρησης τμήμα DJ, του σημαντικά βελτιωμένου HD look-ahead limiter για τις ικανές ως προς το HD μονάδες και της πιο ζεστής και καθαρότερης live/dry απόδοσης της φωνής. Ο Transient Detail Enhancer στο τμήμα dynamics προσφέρει εξυπνότερο, πιο ισχυρό RMS έλεγχο στα AGCs, παράγοντας στιβαρή αύξηση του loudness που ταιριάζει με την απόδοση του clipper Pepino.

Για να κατεβάσετε δωρεάν το αναβαθμισμένο λογισμικό v3.5 επισκεφτείτε τον ιστότοπο: www.telosalliance.com/Omnia11.

 

Ενημέρωση του Omnia.9 v3.18.99 & Αναβάθμιση του MKII

Omnia 9 Right lr

Omnia9.


Οι νέες μονάδες Omnia.9 είναι τώρα διαθέσιμες στην αγορά με μία σημαντική ενημέρωση στην audio engine, καθιστώντας τον ήχο τους καλύτερο από ποτέ άλλοτε. Αυτή η ενημέρωση είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους υπάρχοντες χρήστες επεξεργαστών Omnia.9 με το κατέβασμα του λογισμικού (v3.18.99). Στις νέες δυνατότητες περιλαμβάνεται η εκ νέου εγγραφή σημαντικού μέρους του συστήματος ως προς την audio engine, η εισαγωγή ενός μικρότερης καθυστέρησης clipper για FM και Μεσαία (AM), μία νέα γραμμένη εξ' αρχής streaming engine που τώρα υποστηρίζει Shoutcast 2, FLAC και streaming χωρίς απώλειες, ένας ενσωματωμένος εσωτερικός stream server, η διόρθωση φάσης με mono bass που μειώνει περιπτώσεις multipath παραμόρφωσης, οι διευρυμένες δυνατότητες SNMP, το shared processing path για AM+HD μονάδες, ένας βελτιωμένος BS.412 MPX power limiter και η απρόσκοπτη εναλλαγή preset, ακόμη και μεταξύ presets με σημαντικές δομικές διαφορές. Επίσης, αυτή η νέα ενημέρωση επιτρέπει την αξιοποίηση της προαιρετικής κωδικοποίησης µMPX™, καθιστώντας τον Omnia.9 ως τον πρώτο hardware επεξεργαστή που υποστηρίζει αυτόν τον επαναστατικό codec, προσφέροντας πλήρως composite MPX σε 320kbps pipe.

Omnia 9 Back lr

Omnia9. (πίσω όψη)

 

Ακόμη, η έκδοση V3.18.99 επιτρέπει την ενημέρωση της προαιρετικής πλατφόρμας MKII, η οποία με την αξιοποίηση του Livewire+™ AES67 παρέχει ακόμη περισσότερη ευελιξία ως προς τις εισόδους/εξόδους (I/O), ενώ προσφέρει και την επιλογή Kantar Watermarking για τους χρήστες του Omnia.9 στη Γαλλία. Η πλατφόρμα MKII διατίθεται με τις νέες μονάδες, αλλά οι παλαιότερες μονάδες Omnia.9 απαιτούν αναβάθμιση του υλισμικού (hardware upgrade) στην πλατφόρμα MKII μέσω των εξουσιοδοτημένων κέντρων service.

 

Πληροφορίες: www.telosalliance.com & Audigys* & www.newera.com.cy**
* Μεταπωλητής Ελλάδος
** Μεταπωλητής Κύπρου

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 11:57

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group