το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 16:18

Η Wisycom USA φέρνει τις ασύρματες λύσεις ήχου στην AES 2018.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
MPR52-ENG by Wisycom MPR52-ENG by Wisycom

Η Wisycom USA, εταιρεία που ιδρύθηκε φέτος για να αναπτύξει σε όλη την Αμερική το εμπορικό σήμα της επιχείρησης Wisycom με έδρα την Ιταλία, συμμετέχει ως εκθέτης για πρώτη φορά στην AES (Περίπτερο 430). Η έκθεση αποτελεί ιδανική δίοδος για την παρουσίαση της γκάμας της προϊόντων ασύρματου ήχου, συμπεριλαμβανομένων των νεότερων diversity δεκτών της και των λύσεων RF για το συνωστισμένο ασύρματο φάσμα.

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τα προϊόντα της Wisycom για πρώτη φορά στην AES,” δηλώνει ο Jim Dugan, Πρόεδρος της Wisycom USA. “Η συμμετοχή μας στην AES θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε περαιτέρω την παρουσία του brand στις Ηνωμένες Πολιτείες και γενικότερα στην Αμερική. Είναι η τέλεια αρένα για να παρουσιάσουμε τις ασύρματες και RF λύσεις μας στο θέατρο, τo broadcast και στις επιχειρήσεις του ζωντανού ήχου, που είναι τόσο γνωστές στην περιοχή.”

LFA Wisycom front w

Ultra-Wideband Active Antenna LFA

 

Μεταξύ των προϊόντων που θα παρουσιαστούν είναι ο diversity δέκτης δύο καναλιών MPR52-ENG της εταιρείας, ο οποίος περιλαμβάνει δύο ενσωματωμένους diversity δέκτες με αναλογικές και ψηφιακές εξόδους. Διαθέτει, επίσης, πρωτοποριακό 790 MHz switching bandwidth στην περιοχή 470/1.260MHz και multiband front-end filtering επόμενης γενιάς. Η δυνατότητα επιλογής μέσω λογισμικού της wideband και της narrowband DSP-FM λειτουργίας επιτρέπει την αξιόπιστη χρήση πολλών ασύρματων καναλιών μέσα σε ένα στενό RF χώρο. Αυτή η λύση καταλαμβάνει ελάχιστο φάσμα ραδιοσυχνοτήτων και ανταποκρίνεται πλήρως στους περιορισμούς κάθε περιβάλλοντος παραγωγής.

Η συμβατότητα με τους πομπούς πολλών άλλων εταιρειών επιτρέπει στον δέκτη να διαμορφώνεται για την χρήση του με πολλούς πομπούς άλλων κατασκευαστών παρέχοντας επιπλέον ευελιξία στην παραγωγή. Ακόμη, ο δέκτης διαθέτει voltage-controlled ταλαντωτή εξαιρετικά μικρού θορύβου με αυτόματη και εξαιρετικά γρήγορη σάρωση του φάσματος, η οποία λειτουργεί μέσω υπέρυθρης τεχνολογίας, με εύκολο έλεγχο μέσω USB, με το λογισμικό Wisycom Manager. Τα ευέλικτα multi-companding κυκλώματα που βασίζονται σε DSP διατηρούν τον υψηλής ποιότητας ήχο που είναι κατάλληλος για οποιαδήποτε εφαρμογή.

BFA Wisycom front2 lr

Ultra-Wideband Booster (BFA)

 

Η εταιρεία θα παρουσιάσει και τη νέα Ultra-Wideband Active Antenna LFA, η οποία λειτουργεί στην περιοχή συχνοτήτων 410-1.300MHz και παρέχει απολαβή κεραίας 7dBi, καθώς και επιλέξιμη RF Amp απολαβή από -12 έως +27dbm για τον μέγιστο έλεγχο της δυναμικής περιοχής. Διαθέτει και τρία φίλτρα RF, όπως ρυθμιζόμενο, σταθερό και high-/low-band pass, που εύκολη διαχείριση μέσω των τεσσάρων πλήκτρων πλοήγησης και της TFT οθόνης. Ο προαιρετικός ενισχυτής, δηλαδή ο BFA-B/BFA-N Ultra-Wideband Booster (BFA) προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά με την LFA δίχως το στοιχείο της κεραίας, για χρήση ως in-line φίλτρο και ενισχυτική λύση με τις υπάρχουσες παθητικές κεραίες.

LFA και BFA σχεδιάζονται-κατασκευάζονται με αδιάβροχα εξαρτήματα και εξαιρετική στεγανοποίηση, επιτρέποντας την ανθεκτική λειτουργία σε περιβάλλον με σκληρές καιρικές συνθήκες. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους, ή ενσωματωμένα στον Antenna Matrix combiner Wisycom MAT288 για τον πλήρη έλεγχο του κεραιοσυστήματος. LFA και BFA μπορούν να ελέγχονται εξ αποστάσεως μέσω του λογισμικού Wisycom Manager 2.0, ή του MAT244, κάτι που επιτρέπει στους χειριστές να πραγματοποιούν αλλαγές από τη θέση λήψης.

 

Πληροφορίες: www.wisycom.com & Audio & Vision*
* Διανομέας Ελλάδος & Κύπρου

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 16:39

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group