το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018 17:03

H Lawo εισάγει το SMPTE 2022-7 στις Ραδιοφωνικές Κονσόλες στην IBC 2018.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ruby 16F & Vistool by Lawo Ruby 16F & Vistool by Lawo

Η εταιρεία Lawo, Γερμανός κατασκευαστής συστημάτων ήχου/video που βασίζονται στο IP και λύσεων ελέγχου θα επιδείξει τη νεότερη καινοτομία της για το Ραδιόφωνο στην έκθεση IBC 2018: Κονσόλες μίξης ήχου με συμμόρφωση σύμφωνα με το πρότυπο αξιόπιστης δικτύωσης SMPTE 2022-7.

Το πρότυπο SMPTE 2022 συνδράμει τα IP δίκτυα στη διαχείριση του απροσδόκητου, καθορίζοντας πρωτόκολλα που βοηθούν στη διασφάλιση της διανομής του κρίσιμης σημασίας ψηφιακού ήχου σε πραγματικό χρόνο μέσω AoIP. Το 2022-7, γνωστό επίσης και ως Seamless Protection Switching, ή “hitless merge”, επιτρέπει την ταυτόχρονη διπλή μετάδοση πανομοιότυπων streams ήχου μέσω ανεξάρτητων δικτυακών διαδρομών, με άμεση, απαρατήρητη αλλαγή-μετάβαση (switching) στο εφεδρικό, στην περίπτωση που θα διακοπεί το βασικό link.

“Το Ραδιόφωνο αγαπά το AoIP,” δηλώνει ο Michael “Catfish” Dosch, Διευθυντής Προϊόντων Radio OnAir της Lawo. “Ο δικτυακός ήχος έφερε την επανάσταση στο broadcasting, αλλά η σταθερότητα του δικτύου παραμένει ανησυχητική. Αν το δίκτυο παρουσιάσει πρόβλημα, βρίσκεστε εκτός λειτουργία. Το πρότυπο SMPTE 2022-7 δημιουργήθηκε για την επίλυση αυτού του προβλήματος στις video εγκαταστάσεις, αλλά αποτελεί ιδανική λύση και για τους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς.”

Η νεότερη κονσόλα της Lawo, δηλαδή η Ruby, αποτελεί την πρώτη στη βιομηχανία που εμπεριέχει το SMPTE 2022-7. Η μηχανή της για τη μίξη (mixing engine) Power Core προσφέρει σχεδόν 400 κανάλια AES67 και MADI χωρητικότητα σήματος σε μόλις 1RU. Οι θύρες επέκτασης (expansion slots) καθιστούν εφικτή την προσθήκη ακόμη περισσότερων μικροφωνικών, line, studio, AES3, MADI, ακόμη και Dante σημάτων.

“Η μηχανή μίξης Power Core τα κάνει όλα,” δηλώνει ο Dosch. “Ravenna AES67, Dante, analog, MADI και AES3. Καλωσορίζει κάθε σήμα ήχου που συναντάμε στη σημερινή broadcast εγκατάσταση. Ακόμη, παρέχει μία τεράστια ποσότητα DSP, με δεκάδες κανάλια εργαλείων μορφοποίησης του ήχου, όπως EQ, dynamics, de-essing, Auto-Mix και πολλά άλλα. Όλα αυτά μαζί με το SMPTE 2022-7 καθιστούν τη Ruby ως την πλέον προηγμένη δικτυακή κονσόλα στο Ραδιόφωνο.”

Γνωρίστε περισσότερα για την πλήρη σειρά Ραδιοφωνικών προϊόντων της Lawo στην έκθεση IBC 2018, στο Άμστερνταμ, Περίπτερο 8.B50 στο Εκθεσιακό Κέντρο RAI.

 

Πληροφορίες: www.lawo.com & Telmaco SA*
*Μεταπωλητής Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018 17:08

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group