ΕΡΤ: Χρηματοδότηση Κινηματογραφικής Παραγωγής ΤΡΕΛΗ ΚΑΡΔΙΑ (BUZZHERT) της Panoply Films EE, σε Σκηνοθεσία Ντένη Ηλιάδη.

Διαβάστε ακολούθως την Απόφαση του Δημόσιου Broadcaster μας σύμφωνα με το Πρακτικό αριθμ. 328 του Διοικητικού συμβουλίου της 04-04-2023.



Στην Αθήνα, σήμερα, 4 Απριλίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 15.00, στα γραφεία της εταιρίας συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» («ΕΡΤ ΑΕ»), ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και ασκούντος καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου.

Κατά τη συνεδρίαση παρέστησαν ο κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και ασκών καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου, ο κ. Νικόλαος Ελματζιόγλου, η κα Ιωάννα Στεφανάκη, ο κ. Δημήτριος Παπαδημητρίου Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Παρέστησαν επίσης ο κ. Βασίλειος Πατσιαντός, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών και η κα Ελισάβετ Βιδάλη Κελαγιάννη, Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο κ. Ιωάννης Δάρρας και ο κ. Εμμανουήλ Παπανικήτας, Εκπρόσωποι των Εργαζομένων - Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αποχώρησαν πριν από την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, αρχίζει η συζήτηση των κατωτέρω θεμάτων της ημερησίας διατάξεως:

Θέμα 11ο: Χρηματοδότηση κινηματογραφικής παραγωγής. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη το Πρακτικό της Επιτροπής Κινηματογράφου με αριθμό 91/29.03.2023, για την κινηματογραφική παραγωγή με τίτλο «ΤΡΕΛΗ ΚΑΡΔΙΑ» (BUZZHERT), σε σκηνοθεσία Ντένη Ηλιάδη, η οποία έλαβε έγκριση χρηματοδότησης ποσού 120.000,00 € με την ΑΔΣ 5142/07.12.2022 επί συνολικού προϋπολογισμού 795.000,00 €, αποφασίζει ομόφωνα και εγκρίνει τη διατήρηση του ποσού χρηματοδότησης (120.000,00 €), σύμφωνα με την πρόταση της Επιτροπής Κινηματογράφου, μετά τη διαμόρφωση του προϋπολογισμού στο ποσό των 889.795,45, κατά δήλωση της παραγωγού εταιρίας Panoply Films EE.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ - ΑΣΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

Πληροφορίες: www.ert.gr

Παρατηρήσεις: Απόφαση - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  (ΕΡΤ ΑΕ) - Αθήνα, 04.04.2023 Αρ. Πρωτ.: 5482

Εκτύπωση
Super User
Super User

Στην ίδια κατηγορία