το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 08:25

Η crystal της Lawo στην Οροφή του Κόσμου για τον HITS FM 91.2 του Νεπάλ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Αντικαθιστώντας μία παλιά κονσόλα που δεν καλύπτει πλέον τις απαιτήσεις του προγράμματος, ο HITS FM 91.2, ο Νο1 Ραδιοφωνικός Σταθμός του Νεπάλ, εγκατέστησε μία ραδιοφωνική broadcast κονσόλα crystal της Lawo, πραγματοποιώντας την πρώτη εγκατάσταση συστήματος της Lawo στο Νεπάλ. Επιλέχθηκε για να εξυπηρετήσει το ζωντανό πρόγραμμα και τις μοντέρνες ροές εργασίας χρησιμοποιώντας προηγμένη αποτελεσματικότητα και ευελιξία. Το αναβαθμισμένο studio αποκαλύφθηκε κατά την πρόσφατη τελετή εγκαινίων υπό την επίβλεψη του Ram Saran Karki, ανεξάρτητου τεχνικού σύμβουλου του HITS FM.

Ύστερα από διεξοδική έρευνα αγοράς και έλεγχο των προϊόντων πολλών κατασκευαστών, η Lawo εντυπωσίασε περισσότερο την τεχνική ομάδα του Σταθμού με την ποιότητα, την ευελιξία και την ευκολία χρήσης των κονσολών της. Βασικό ρόλο στην επιλογή του HITS FM διαδραμάτισε η συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητα και η φήμη της Lawo για τη σταθερή γερμανική μηχανική σε συνδυασμό με τις υψηλής ποιότητας, καινοτόμες λύσεις για τις ραδιοφωνικές εκπομπές. Η διαδικασία λήψης αποφάσεων περιελάμβανε συζητήσεις μέσω τηλεφώνου μεταξύ της Τεχνικής και της Διοικητικής ομάδας του Σταθμού και του Διευθυντή Πωλήσεων της Lawo για τη Νοτιοανατολική Ασία, Tan Boon Siong, ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις της ομάδας με λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την crystal, την τεχνική ενσωμάτωσή της και τις επιλογές ως προς τη ροή εργασιών που προσφέρει. Επίσης, εστίαση υπήρξε στην υποστήριξη που θα μπορούσε να προσφέρει η Lawo στους πελάτες.

Nepal hits team1 lr

Μετά από λίγους μήνες συζητήσεων, η Lawo έλαβε την παραγγελία και παρέδωσε μία crystal σε έκδοση 12-fader split, με ενσωματωμένο countersunk kit και αναλογική επέκταση Εισόδων Εξόδων (IO).

Το ραδιοφωνικό broadcast σύστημα μίξης παραδόθηκε με προ-διαμορφωμένες ρυθμίσεις. Ύστερα από δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ του Ram Saran Karki, ανεξάρτητου τεχνικού σύμβουλου του HITS FM και του Tan για την κατανόηση του βασικού setup, η ομάδα ήταν σε θέση να τροποποιήσει, αλλά και να προβεί στις μικρο-ρυθμίσεις του συστήματος, μία σαφή ένδειξη ότι η crystal με την ισχύ του VisTool είναι εύκολο να ρυθμιστεί και να προσαρμοστεί στις εκάστοτε απαιτήσεις και να παρέχει πλήρη λειτουργικότητα για διαφορετικές λειτουργικές ανάγκες.

Η Crystal αποτελεί μία κονσόλα προσιτού κόστους για την εισαγωγή στον κόσμο της μίξης της Lawo, προσφέροντας όλη την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα, στοιχεία για τα οποία φημίζεται η Lawo, καθώς και μία επένδυση που εγγυάται το μέλλον τόσο για τους Ιδιωτικούς, όσο και για Δημόσιους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς. Με την Crystal, η συμβατότητα με RAVENNA/AES67 είναι διαθέσιμη σήμερα, μία έξυπνη τεχνολογία, έτοιμη για χρήση. Η νεότερη γενιά της κονσόλας μίξης crystal έρχεται μαζί με το VisTool, ένα ισχυρό λογισμικό για PC με βελτιστοποιημένη χρήση σε οθόνη αφής για την εκτεταμένη οπτικοποίηση και τον έλεγχο των εγκατεστημένων κονσολών crystal. Η βασική έκδοση του VisTool έχει σχεδιαστεί για καθαρή απεικόνιση, ενώ η απεριόριστη έκδοση του VisTool μπορεί να προσαρμοστεί έτσι ώστε να ικανοποιήσει οποιεσδήποτε απαιτήσεις, εμφανίζοντας όλες τις παραμέτρους, ή μόνο εκείνες που είναι απαραίτητες για τις ανάγκες των χειριστών.

 

Πληροφορίες: www.lawo.com & Telmaco SA*
*Μεταπωλητής Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 10:35

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group