το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 09:02

Οι Ραδιοφωνικές Κονσόλες της Lawo είναι οι πρώτες που υιοθετούν το Πρότυπο SMPTE 2022-7.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ruby 16F & Vistool by Lawo Ruby 16F & Vistool by Lawo

Γιατί οι Τεχνικοί του Ραδιοφώνου θα πρέπει να ενδιαφέρονται για ένα πρότυπο που έχει αναπτυχθεί για την Τηλεοπτική Μετάδοση; Επειδή το Ραδιόφωνο εξαρτάται όλο και περισσότερο από τα AoIP studio συστήματα και το Πρότυπο SMPTE 2022 καθορίζει για τα δίκτυα IP τους τρόπους αντιμετώπισης του απροσδόκητου, εξασφαλίζοντας τη διανομή κρίσιμης σημασίας ψηφιακού ήχου σε πραγματικό χρόνο.

“Το Ραδιόφωνο απαιτεί αξιοπιστία,” δηλώνει ο Michael “Catfish” Dosch, Διευθυντής Προϊόντος Radio OnAir. “Το AoIP έφερε την επανάσταση στο Ραδιόφωνο, καθιστώντας την αξιοπιστία του δικτύου σημαντικό παράγοντα επιτυχίας. Αν το δίκτυο εμφανίζει σφάλματα τότε είστε εκτός λειτουργίας. Γι' αυτό η Lawo έχει την πρωτοκαθεδρία ως προς την εφαρμογή του Προτύπου SMPTE 2022-7 για Seamless Protection Switching στην οικογένεια των Ραδιοφωνικών Κονσολών Μίξης Ήχου που κατασκευάζει, όπως έχει ήδη κάνει με τις κονσόλες παραγωγής mc².”

Το SPS (γνωστό και ως “hitless merge”) επιτρέπει την AoIP ταυτόχρονη μετάδοση δύο όμοιων streams ήχου μέσω ανεξάρτητων δικτυακών δρόμων, παρέχοντας άμεση, απαρατήρητη εναλλαγή (switching) στην εφεδρεία σε περίπτωση διακοπής της κύριας σύνδεσης.

“Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί πίεσαν σκληρά για την εφεδρεία του δικτύου και το Πρότυπο του SMPTE παρέχει μία άψογη λύση,” δηλώνει ο Dosch. “Αλλά η εφεδρική δικτύωση δεν είναι χρήσιμη μόνον για την Τηλεόραση. Είναι εξίσου σημαντική και για τους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς. Η αξιοπιστία του δικτύου είναι η Νο1 προτεραιότητα για την εργασία στο Ζωντανό Ραδιόφωνο και ως εκ τούτου προσθέσαμε τη δυνατότητα Seamless Protection Switching στις κονσόλες μας προκειμένου να συνδράμουμε στην εξασφάλιση πως τα απροσδόκητα προβλήματα του δικτύου δεν θα έχουν ως αποτέλεσμα έναν Νεκρό Αέρα.”

Ruby και Power Core αποτελούν τις πρώτες στον κόσμο Ραδιοφωνικές κονσόλες που εμπεριέχουν το Πρότυπο SMPTE 2022-7 ως standard δυνατότητα, ξεκινώντας από το Radio Software v6.0. Επιπλέον της δυνατότητας SPS για τις λύσεις Ruby και Power Core, η ενημερωμένη έκδοση Radio v6.0 περιλαμβάνει έναν ικανό αριθμό βελτιώσεων στο user interface και τις δυνατότητες για όλα τα Ραδιοφωνικά Προϊόντα της Lawo, συμπεριλαμβανομένων των κονσολών μίξης ήχου, του λογισμικού GUI Builder VisTool και του εργαλείου προσαρμογής κονσόλας OnAir Designer της Lawo. Οι πελάτες μπορούν να κατεβάσουν (download) το λογισμικό επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο της εταιρείας www.lawo.com και κάνοντας κλίκ στο link “Downloads”.

 

Πληροφορίες: www.lawo.com

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 09:08

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group