το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 10:48

To Dante™ Digital-to-Analogue Distribution Splitter NetSplit από την ARX Systems.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
ARX Systems NetSplit Dante™ Digital-to-Analogue Distribution Splitter ARX Systems NetSplit Dante™ Digital-to-Analogue Distribution Splitter

Ως τμήμα του αναπτυσσόμενου portfolio προϊόντων με τεχνολογία Dante™ από τον Αυστραλό κατασκευαστή ARX Systems, το Dante™ Digital-to-Analogue Distribution Splitter ARX NetSplit μπορεί να λαμβάνει κανάλια ήχου από ένα δίκτυο Dante™ και να παρέχει studio ποιότητας, transformer isolated, μικρής καθυστέρησης ήχο μέσω balanced XLR συνδετήρων εξόδου (output connectors) σε αναλογικό εξοπλισμό ήχου.

Όντας κατάλληλο για σύνδεση σε πολλούς ενισχυτές, συστοιχίες powered ηχείων, κονσόλες μίξης ήχου και άλλες αναλογικές συσκευές με τη χρήση Ethernet hardware και καλωδίωσης, το ARX NetSplit μαζί με το ARX Network DI προσθέτουν την ευελιξία της τεχνολογίας Dante™ στο εύρος των προϊόντων επεξεργασίας σήματος της ARX.

Για περισσότερη ευελιξία οι modes λειτουργίας του ARX NetSplit είναι δυνατό να αλλάζουν μεταξύ Dante™ ή Analogue. Στη Dante™ Mode, το NetSplit προβαίνει σε extract δύο καναλιών ψηφιακού ήχου από το δίκτυο μέσω μίας εισόδου Ethernet RJ45 και τα διαχωρίζει σε δύο κανάλια 1:4 splitter/distribution amplifier. Κατά τη χρήση της Analogue Mode η μονάδα NetSplit μπορεί να πάρει δύο κανάλια αναλογικού ήχου και να τα διαχωρίσει σε δύο κανάλια 1:4 splitter/distribution amplifier.

Η μονάδα ARX NetSplit παρέχει sample rate 96kHz, 48kHz (default), 44.1kHz με Bit Depth 24 bits. Το ευκολονόητο interface περιλαμβάνει ξεχωριστό ρυθμιστικό ελέγχου της στάθμης και για τις 8 διακριτές εξόδους καθώς και για τη Dante™ status, αλλά και ενδεικτικά LED για το ποια Mode χρησιμοποιούμε. Η αξιοποίηση transformer isolated αναλογικού ήχου εγγυάται τη λειτουργία με χαμηλό θόρυβο.

 

Πληροφορίες: www.arx.com.au & AUDIO & VISION*
* Διανομέας Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 10:53

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group