Η Imagine Communications βελτιστοποιεί την Εμπορική Ροή Εργασιών της TV για broadcasters των ΗΠΑ με τις νεότερες εξελίξεις της TIP.

Τα Οφέλη Αποθέματος σε Πραγματικό Χρόνο και Log Times μέσω των TIP open APIs ενισχύουν Αποτελεσματικότητα & Ταχύτητα Συναλλαγών.



Ντένβερ, 6 Απριλίου 2023 - Με τη μακροχρόνια δέσμευση στα πρότυπα της Βιομηχανίας και τις εύκολες ενοποιήσεις για όλο το portfolio τεχνολογιών της, η Imagine Communications συνεχίζει να βελτιστοποιεί τις αυτοματοποιημένες συναλλαγές στην Διαφήμιση των Τοπικών Τηλεοπτικών Σταθμών με τις ευέλικτες, ανοιχτές αρχιτεκτονικές της Τεχνολογίας Διαφημίσεων μέσω των τελευταίων εξελίξεων ως προς την TVB TIP (TV Interface Practices) Initiative.

Η Imagine, κατασκευαστής που αποτελεί ενεργό συνεργάτη της TIP, δηλαδή της ομάδας της Βιομηχανίας των Μέσων που προωθεί τις ανοιχτές διεπαφές (interfaces) για τη βελτιστοποίηση των συναλλαγών ως προς τις Τοπικές Τηλεοπτικές Διαφημίσεις, από το 2018. Η εταιρεία υιοθέτησε πρώιμα τα TIP interfaces στο ευρέως διαδεδομένο Traffic και Billing σύστημά της με την ονομασία OSI™ και συνέχισε ως προς την εφαρμογή υποστήριξης του TIP API σύμφωνα με την ετοιμότητα της αγοράς και με τον ρυθμό διάθεσης συμβατών συστημάτων άλλων κατασκευαστών.

Ο Rob Malcolm, Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας Διαφήμισης (Ad Tech) της Imagine Communications

“Η Imagine ευθυγραμμίζεται δυναμικά με την αποστολή της TIP, επειδή ακούμε τους πελάτες μας που μας λένε ότι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε γρήγορα προς το μέλλον της τηλεόρασης που βασίζεται στο κοινό, σε πολλές πλατφόρμες, είναι μέσω των ανοιχτών προτύπων και των εύχρηστων μοντέλων ενοποίησης,” δηλώνει ο Rob Malcolm, Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας Διαφήμισης της Imagine Communications. “Ακολουθούμε την αρθρωτή (modular) προσέγγιση ως προς τα traffic συστήματα και έχουμε πραγματοποιήσει μία σημαντική επένδυση στην ανάπτυξη όλων των ανοιχτών APIs που θα χρειαστούν οι πελάτες και οι συνεργάτες για να ενοποιήσουν συστήματα και να εκσυγχρονίσουν το ad tech stack.”

Οι συνεχείς βελτιώσεις της Imagine στο Σύστημα OSI θα επιτρέψουν στους broadcasters να χρησιμοποιούν TIP APIs ώστε να επιτύχουν τα ακόλουθα οφέλη:

• Αυτοματοποιημένα log times: Η προσθήκη αυτοματοποιημένων log times μέσω του TIP API αυξάνει την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας, επιταχύνει την παρακολούθηση των διαφημιστικών καμπανιών και οδηγεί στη δημιουργία εσόδων.

• Διαθέσιμο απόθεμα προς αξιοποίηση σε πραγματικό χρόνο: Βελτιωμένα οφέλη αποθέματος, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων σε πραγματικό χρόνο μέσω TIP API, της ταχύτητας συναλλαγών και της ορατότητας του συστήματος πωλήσεων, αλλά και της επιτάχυνσης του χρόνου εξόδου στην αγορά.

• Βελτιωμένη ενοποίηση: Η βελτιωμένη υποστήριξη του TIP API καθιστά εύκολη την πρόσβαση και την ενοποίηση με Συστήματα Διαχείρισης Παραγγελιών (Order Management Systems OMS) άλλων κατασκευαστών.

Ο Malcolm προσθέτει, “Οι συνεχιζόμενες TIP εφαρμογές μας θα επιτρέψουν στους πελάτες να επιταχύνουν τις συναλλαγές, να μειώσουν τις διαχειριστικές εργασίες και τα σφάλματα καθώς και να μεγιστοποιήσουν τη διαλειτουργικότητα, διευκολύνοντας τη μετάβαση σε νέα μοντέλα συναλλαγών, όπως οι πωλήσεις βάσει κοινού και οι διαπλατφορμικές πωλήσεις.”

Το OSI Traffic & Billing επιτρέπει στα τηλεοπτικά, καλωδιακά και ραδιοφωνικά κανάλια, τα δίκτυα και τους ομίλους της Βόρειας Αμερικής να διαχειρίζονται κρίσιμες λειτουργίες αποτελεσματικά, κερδοφόρα και με απαράμιλλο έλεγχο. Η αρθρωτή λύση παρέχει εύχρηστα, πανίσχυρα εργαλεία για traffic, λογιστήριο και διοίκηση και ολοκληρώνει τον κύκλο με απλές, ισχυρές ενοποιήσεις με τον αυτοματισμό του playout, δυναμική εισαγωγή διαφημίσεων καθώς και με άλλα συστήματα της επιχείρησης.

“Το οικοσύστημα των broadcasters, των καλωδιακών παρόχων, των διαφημιστικών εταιρειών και των παρόχων τεχνολογίας μας συνεχίζει να συγχρονίζεται με την αυξημένη αυτοματοποίηση του Τοπικού Οικοσυστήματος των Μέσων σε Τηλεόραση και Video,” δηλώνει ο James Southern, Πρόεδρος της Frontrow Advisory και Επικεφαλής Προγράμματος της Πρωτοβουλίας TIP (TIP Initiative). “Η ταχεία υιοθέτηση των TIP interfaces από την Imagine Communications αποδεικνύει τη δέσμευσή της σε μία ανοιχτή προσέγγιση που βασίζεται στα πρότυπα για την αποτελεσματική συναλλαγή του αποθέματος των broadcast τηλεοπτικών διαφημίσεων.”

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη και αποκτήστε πρόσβαση στο ανοιχτό πρότυπο επισκεπτόμενοι τον διαδικτυακό τόπο TVB.org.

Πληροφορίες: www.imaginecommunications.com & AmyDV *
* Διανομέας Ελλάδος

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Imagine Communications - Ντένβερ, 6 Απριλίου 2023

Εκτύπωση
Super User
Super User

Στην ίδια κατηγορία