το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 09:13

Ο Ρ/Σ NBS Radio 89.4FM της Ουγκάντα παράγει το πρόγραμμά του με την κονσόλα crystal της Lawo.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Από αριστερά: Ο Διευθυντής Πωλήσεων Αφρικής Ralf Schimmel και ο CEO του NBS Hamza N'Mbago Από αριστερά: Ο Διευθυντής Πωλήσεων Αφρικής Ralf Schimmel και ο CEO του NBS Hamza N'Mbago

Η Lawo, πρωτοπόρος Γερμανική εταιρεία κατασκευής λύσεων ραδιοφώνου, ήχου/video broadcast και ελέγχου που βασίζονται στο IP, ανέφερε την πρώτη εγκατάσταση μίας κονσόλας για IP ήχο σε KODHEYO TV και NBS Radio 89.4FM στην Ουγκάντα. Με έδρα τη Jinja, βορειοανατολικά της πρωτεύουσας της χώρας Kampala, ο Σταθμός επέλεξε μία κονσόλα crystal με 12-fader για να φέρει την κορυφαία τεχνολογία, την ποιότητα ήχου, την εύρυθμη λειτουργία και ροή εργασίας, την πρόσβαση στα κοινωνικά μέσα και την ευελιξία στις λειτουργίες της.

Εκτός από την εγκατάσταση στον NBS Radio -μία εξαιρετική αναφορά στην Ουγκάντα- σε εξέλιξη βρίσκεται η περαιτέρω υιοθέτηση του εξοπλισμού της Lawo στη ροή εργασίας, μεταφέροντας τον broadcaster βήμα-βήμα σε ένα νέο επίπεδο παραγωγής τηλεόρασης και ραδιοφώνου με βασιζόμενες σε IP, φιλικές προς τον χρήστη και αποτελεσματικές studio λύσεις.

Director Sales Africa Ralf Schimmel CEO NBS Hamza N Mbago with team

Ο Διευθυντής Πωλήσεων Αφρικής Ralf Schimmel και ο CEO του NBS Hamza N'Mbago με την ομάδα του

 

Ο Hamza N’Mbago, Πρόεδρος του NBS Radio 89.4FM, δηλώνει:: “Η εγκατάσταση της IP ραδιοφωνικής broadcast κονσόλας crystal της Lawo ενδυναμώνει την πρωτοκαθεδρία μας εντός του ολοζώντανου ραδιοφωνικού broadcast τοπίου της Ουγκάντα. Η ενσωμάτωση αυτής της τεχνολογίας μας επιτρέπει να προοδεύσουμε τις ροές εργασίας μας καθώς και να καταστήσουμε ταχύτερη, αλλά και πιο αποτελεσματική τη ραδιοφωνική παραγωγή μας. Η φιλική προς τον χρήστη λειτουργία της κονσόλας crystal επιτρέπει στους χειριστές μας να επικεντρώνονται στην εργασία τους καθώς φέρουν εις πέρας τα ραδιοφωνικά shows.”

Η κονσόλα crystal προσφέρει ένα προσιτού κόστους σημείο εισόδου στον κόσμο της μίξης της Lawo συνδυάζοντας όλη την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα-εξατομίκευση, στοιχεία για τα οποία φημίζεται η Lawo, με μία ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου επένδυση τόσο για ιδιωτικούς όσο και για δημόσιους broadcasters. Με την crystal η συμβατότητα κατά RAVENNA/AES67 είναι διαθέσιμη σήμερα. Η κόνσολα μίξης ήχου crystal παραδίδεται με το VisTool, ένα πανίσχυρο λογισμικό για PC που έχει βελτιστοποιηθεί για χρήση με οθόνη αφής (touchscreen-optimized), το οποίο παρέχει εκτεταμένη απεικόνιση και έλεγχο των εγκαταστημένων κονσολών crystal. Η βασική έκδοση του VisTool έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχει απεικόνιση με σαφήνεια, ενώ η έκδοση unlimited του VisTool μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως ώστε να ανταποκρίνεται σε οποιεσδήποτε απαιτήσεις απεικονίζοντας όλες τις παραμέτρους λειτουργίας του συστήματος, ή μόνον εκείνες που είναι απαραίτητες.

 

Πληροφορίες: www.lawo.com & Telmaco S.A.*
* Μεταπωλητής Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 09:36

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group