το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 09:06

Η Phonak διεύρυνε την εμβέλεια του Συστήματος Επικοινωνίας Roger, δηλαδή του Συστήματος in-ear monitoring για τους επαγγελματίες του Studio.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Roger Earpiece από τη Phonak Roger Earpiece από τη Phonak

Η Phonak έχει αυξήσει τη λειτουργικότητα και την ευελιξία του επιτυχημένου Roger Earpiece που παρουσιάστηκε το 2016, με την απεριόριστη επέκταση της εμβέλειας του σε μία εγκατάσταση. Από τον Ιούλιο του 2017 είναι εφικτό το να έχετε πλήρη κάλυψη όπου και αν βρίσκεστε, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών χώρων, όπως από το green room έως τη main stage.

Η τεχνολογία του Roger χρησιμοποιεί το νεότερο ψηφιακό πρότυπο και λειτουργεί στην περιοχή των 2.4GHz όπου δεν απαιτείται ειδική άδεια. Το σύστημα ασύρματης επικοινωνίας Roger περιλαμβάνει το μικροσκοπικό, σχεδόν αόρατο ακουστικό Roger Earpiece που κρύβεται με άνεση στο αυτί του ακροατή και διαφορετικούς τύπους πομπού-αναμεταδότη (transmitter-repeater). Τα συστήματα Roger είναι ιδανικά για τους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα broadcasting και στα shows, τομείς βασίζονται στην απρόσκοπτη επικοινωνία με σκηνοθέτες, παραγωγούς, και τεχνικούς ήχου. Πρόκειται για μία απολύτως διακριτική, εύκολη στη χρήση και την εγκατάσταση λύση που προσφέρει απαράμιλλη καταληπτότητα.

Phonak Roger earpiece system w

Με την αναβάθμιση που έγινε πριν από έναν χρόνο το Roger Earpiece διαθέτει:
• Απεριόριστη επέκταση της εμβέλειας
• Απίστευτο ήχο
• Απαρατήρητο handover
• Διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας που φτάνει τη μία ημέρα

Roger Earpiece System Phonak lr

Οι πομποί και τα in-ear monitors της Phonak αποτελούν ιδανικές λύσεις για χρήση σε παραγωγές όπου η επικοινωνία αποτελεί πρόκληση. Ο Steve Morrow, παραγωγός ήχου της ταινίας La La Land, είναι υποστηρικτής της τεχνολογίας του Roger που δοκίμασε στη βραβευμένη με Όσκαρ κινηματογραφική ταινία. Ο Morrow χρησιμοποιεί τα in-ear monitors της Phonak από το 2001 και δηλώνει ότι πάντοτε αποτελούν ένα αξιόπιστο εργαλείο: “Η ποιότητα είναι εξαιρετική, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σπουδαία και δουλεύουν παντα σωστά.”

Ο Evert Dijkstra, CEO της Phonak Communications AG, σχολίασε: “Η επέκταση της εμβέλειας του Roger Earpiece αποτελεί μία συναρπαστική πρόοδος για το Σύστημά μας Επικοινωνίας Roger καθώς πραγματικά προσφέρει στους χρήστες από τον κόσμο του broadcasting απεριόριστη ευελιξία στο τι μπορούν να πετύχουν. Το Roger Earpiece έχει ήδη εντυπωσιάσει τους επαγγελματίες που εργάζονται στο σημερινό ταχύτατα εξελισσόμενο κόσμο των Μέσων, όπου είναι κρίσιμης σημασίας το να κάνεις τη δουλειά σου έχοντας στην κατοχή σου τον πλέον αξιόπιστο και αποτελεσματικό εξοπλισμό. Είμαστε ευτυχείς που καταφέραμε να ενισχύσουμε το σύστημά μας ακόμη περισσότερο.”

 

Πληροφορίες: www.roger-studio.com & www.audiovision.gr/PHONAK/ROGER-STUDIO*
* Διανομέας Ελλάδος

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - AUDIO & VISION - Αθήνα 15 Μαΐου 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 09:14

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group