το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 07:58

H Audio & Vision αναλαμβάνει τη διάθεση και υποστήριξη των ποιοτικών λύσεων της Phonak Communications AG στη χώρα μας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

H Audio & Vision βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τη Phonak Communications AG. Πιστή στη φιλοσοφία της για την προσφορά της καλύτερης δυνατής ποιότητας στον έλληνα επαγγελματία στους τομείς Broadcast, Παραγωγής Ταινιών και Κινηματογραφικών Studios, Live Sound, Tour Guiding, Συστημάτων Ασφαλείας και όχι μόνον, η Audio & Vision προχωρά σε μία ακόμη δυναμική συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα και στη χώρα μας ως προς τις λύσεις μεγέθους μινιατούρας για ποιοτικές και ασφαλείς ακροάσεις και ενδοεπικοινωνίες.

Η γνωστή Ελβετική εταιρεία Phonak Communications AG ιδρύθηκε το 1992. Είναι πρωτοπόρος της τεχνολογίας και ηγέτιδα δύναμη της αγοράς παγκοσμίως στην ανάπτυξη, τη σχεδίαση, την παραγωγή και τη διανομή ιδιαιτέρως μικρών διαστάσεων ασύρματων συστημάτων επικοινωνίας.

Roger Earpiece System Phonak lr

Σύστημα επικοινωνίας Roger από τη Phonak


Η επιτυχία της Phonak έως σήμερα οφείλεται στο υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και της συνεχούς εξέλιξης και έρευνας για την ανάπτυξη προϊόντων που δημιουργούν μία πλήρη γκάμα συστημάτων ασύρματης επικοινωνίας και προστασίας της ακοής που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών.

Roger Ear Piece liegend Phonak lr

To Ακουστικό-Δέκτης του συστήματος Roger

Roger Ear Piece liegend dunkel Phona lr 

Η γκάμα συστημάτων της Phonak Communications περιλαμβάνει από συσκευές δυναμικής προστασίας της ακοής έως και prompting ακουστικά, radio headsets και απολύτως διακριτικά συστήματα επικοινωνιών. Οι λύσεις της προσφέρουν την κορυφαία στην αγορά απόδοση ήχου, βέλτιστη άνεση στο αυτί και σχεδίαση με την υψηλότερη ποιότητα, έχοντας αξιοποιηθεί επιτυχώς σε ένα ευρύ φάσμα καθετοποιημένων αγορών. Μόνον η Phonak Communications είναι σε θέση να προσφέρει έναν τόσο μοναδικό συνδυασμό όπως:

- Ακρόασης πληροφοριών - η αδελφή εταιρεία Phonak παράγει όργανα ακρόασης από το 1965 και είναι o κορυφαίος κατασκευαστής λύσεων στον τομέα της προηγμένης τεχνολογίας ακουστικής και ακοής

- Τεχνογνωσίας στις μικροσκοπικές συσκευές - η ομάδα της Phonak Communications διαθέτει πολυετή πείρα που έχει αποκτήσει από τη χρήση προηγμένων μικροηλεκτρονικών και μικρο-μηχανικών για να παράγει εξαιρετικά μικροσκοπικές συσκευές ακρόασης και επικοινωνιών

- Πλήρης προσέγγιση συστήματος - το ολοκληρωμένο επίπεδο λύσεων των προϊόντων της, το οποίο περιλαμβάνει ακουστικά, ενσύρματα συστήματα, kit αυτοκινήτου, ασύρματα PTT, radio adaptors software και πολλά άλλα επιτρέπει την προσφορά πλήρως κλιμακούμενων συστημάτων που λειτουργούν τέλεια ‘off the shelf’

- Τεχνολογίας επεξεργασίας σημάτων - η προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας σημάτων διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας ακούν μόνο τον ήχο που θέλουν να ακούσουν.

Τα επαγγελματικά συστήματα επικοινωνίας της αξιοποιούνται σε όλον τον κόσμο, σε δύσκολα περιβάλλοντα εργασίας, όπως εκείνο των ζωντανών μεταδόσεων και των ζωντανών παραγωγών όπου η αξιοπιστία και η ακουστική απόδοση ακόμα και σε ακραίες συνθήκες αποτελούν αναγκαίες συνθήκες.

BaseStation Roger Phonak lr

Roger BaseStation

TouchscreenMic Roger Phonak lr

TouchscreenMic του συστήματος επικοινωνίας Roger από τη Phonak

 

Η Διασφάλιση του Επαγγελματία

Repeater Phonak Roger lr

Repeater του συστήματος επικοινωνίας Roger


Πέρα από την υψηλή ποιότητα, τη διακριτική εμφάνιση και την αξιοπιστία των ακροάσεων των συστημάτων της η Phonak Communications εγγυάται και για την ασφάλεια της ακοής του χρήστη ανεξάρτητα από το επίπεδο θορύβου, γεγονός που σαφώς αποτελεί όφελος για τον τελικό χρήστη.
Τα συστήματά της αποτελούν την λύση που επιλέγουν τηλεοπτικά και κινηματογραφικά studios τα οποία απαιτούν 100% αξιόπιστα, ευέλικτα και απλά στη χρήση προϊόντα, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα live broadcasts θα μεταδίδονται χωρίς εμπόδια.

 

Η Phonak Communications AG αποτελεί μέλος του Ομίλου Sonova.

Phonak life is on Logo lr
Phonak FM & Dynamic SoundField -Εκτός από την παροχή μικροσκοπικών ασύρματων συστημάτων σε τομείς όπως Ασφάλεια, Broadcast, βαριά βιομηχανία και άλλoυς, η Phonak Communications AG έχει κεντρικό ρόλο στον Όμιλο Sonova ως προς την ανάπτυξη και την παραγωγή προηγμένων ασύρματων συστημάτων επικοινωνίας για άτομα με απώλεια ακοής. Η εταιρεία είναι υπεύθυνη και για την ανάπτυξη του Dynamic SoundField, ενός νέου έξυπνου συστήματος ενίσχυσης για αίθουσες διδασκαλίας και όχι μόνον, το οποίο είναι χρήσιμο στους τομείς της εκπαίδευσης και των επιχειρήσεων.

 

Πληροφορίες: www.roger-studio.com & www.phonak-communications.com & www.audiovision.gr/PHONAK/ROGER-STUDIO*
* Διανομέας Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 11:36

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group