το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 11:20

Η Wisycom παρουσίασε νέα Wideband Κεραία με ενσωματωμένα επιλέξιμα RF Φίλτρα στη NAB 2018.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Wisycom, σχεδιαστής και δημιουργός των πλέον προηγμένων RF λύσεων για Broadcast, Κινηματογραφικές και Ζωντανές Παραγωγές παρουσίασε την LFA Ultra-Wideband Active Antenna (LFA) και τη λύση BFA-B/BFA-N Ultra-Wideband Booster (BFA) στη φετινή έκθεση NAB. Η νέα κεραία διαθέτει τεχνολογία επιλέξιμου φίλτρου (tunable filter technology) και έναν booster που ελέγχεται εξ' αποστάσεως, έχοντας σχεδιαστεί για να παρέχει βέλτιστo range και έλεγχο μέσω wide reception bands και high dynamic range RF gain, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη δυνατή περιοχή κάλυψης για τους χρήστες.

Η λύση LFA της Wisycom αποτελεί μία κατευθυντική ultra-wideband κεραία που λειτουργεί στην περιοχή συχνοτήτων 410-1.300MHz. Παρέχει τυπική απολαβή (gain) 7dBi, με πλάτος δέσμης 3dB στις120-μοίρες (οριζόντια) και 90-μοίρες (κάθετα). Ενσωματώνει μία νέα και μοναδική bank από επιλέξιμα φίλτρα για την απόλυτη προστασία του συστήματος RF μαζί με έναν ελεγχόμενο-επιλέξιμο εξ' αποστάσεως - ενισχυτή χαμηλού θορύβου με RF level range που κυμαίνεται από -12db έως +27db gain (1db step selection). Η κεραία LFA διαθέτει τρία φίλτρα, περιλαμβάνοντας high και low band pass, επιλέξιμες και μόνιμες bands.

Wisycom LFA Antenna lr

Η ρύθμιση Φίλτρων/Gain γίνεται εύκολα μέσω των τεσσάρων πλήκτρων πλοήγησης και της TFT οθόνης. Επίσης, ο έλεγχος και οι ρυθμίσεις εξ' αποστάσεως των λύσεων LFA και BFA μπορεί να γίνουν μέσω των MAT288 και 244 επιτρέποντας στους χειριστές να προβούν σε αλλαγές από τον τόπο που βρίσκονται οι δέκτες. Οι χειριστές είναι σε θέση να διαχειριστούν εξ' αποστάσεως όλα τα συστήματα κεραίας από το λογισμικό Manager 2.0 της Wisycom. Η κεραία είναι μικρών διαστάσεων και στιβαρής σχεδίασης ώστε να μειώνεται η αντίστασή της στον άνεμο.

Wisycom BFA Booster lr

Η μονάδα BFA booster μπορεί να συνεργαστεί και με τις υπάρχουσες κεραίες καθώς ενισχύει το σήμα της κεραίας έως και +27db gain, διαθέτοντας ο ίδιο εύρος συχνοτήτων 410-1.300MHz. Ακόμη, εμπεριέχει πολλές από τις δυνατότητες της κεραίας LFA, συμπεριλαμβανομένων των επιλέξιμων φίλτρων και της TFT οθόνης για εύκολο setup. Η σχεδίαση των λύσεων LFA και BFA προβλέπει τη χρήση αδιάβροχων εξαρτημάτων με στεγανοποιημένο gasket, επιτρέποντας τη λειτουργία με εξαιρετική αντοχή σε περιβάλλον εργασίας με ακραίες καιρικές συνθήκες. Αυτά τα προϊόντα είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν αυτόνομα, ή μαζί με το Antenna Matrix combiner MAT288 της Wisycom για τον συνολικό έλεγχο τους συστήματος κεραίας.

“Η NAB αποτέλεσε για εμάς ιδανική ευκαιρία προκειμένου να παρουσιάσουμε τη νεότερη τεχνολογία μας και να αποδείξουμε γιατί είμαστε μία από τις πλέον περιζήτητες εταιρείες κατασκευής εξοπλισμού ασύρματου ήχου στην broadcast αγορά, δηλώνει ο Jim Dugan, Πρόεδρος της Wisycom USA. “Η νέα μας wideband κεραία και τα επιλέξιμα φίλτρα επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργήσουν ευέλικτα και ελεγχόμενα εξ' αποστάσεως συστήματα κεραίας με σκοπό την επίτευξη μέγιστης RF κάλυψης.”

 

Πληροφορίες: www.wisycom.com & Audio & Vision*
* Διανομέας Ελλάδος & Κύπρου

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 11:40

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group