το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 11:54

Η Orban εισάγει Επαναστατική Πλατφόρμα Επεξεργασίας Ήχου για openGear™.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρέχοντας έως 10 Διαφορετικές Αρθρωτές (Modular) Λύσεις Επεξεργασίας Ήχου για 2.0 Streaming σε Next Generation Audio (NGA) με δυνατότητα 11.1 Surround σε μέγεθος 2RU.

H Orban, ηγέτιδα εταιρεία στην παγκόσμιας κλάσης επεξεργασία ήχου ανακοίνωσε στη NAB 2018 το λανσάρισμα μίας επαναστατικής πλατφόρμας επεξεργασίας ήχου που προσδίδει στους broadcasters τη δυνατότητα να επιλέξουν με ακρίβεια τον συνδυασμό κατάλληλα προσαρμοσμένων λύσεων επεξεργασίας ήχου για τις εγκαταστάσεις τους.

Αξιοποιώντας την αποδεδειγμένη πλατφόρμα που βασίζεται στο openGear η Orban προχωρά πέρα από την παραδοσιακή της προσέγγιση του ενός προϊόντος. Αντίθετα, σε αυτήν την περίπτωση συνδυάζει λύσεις ήχου και video που καθορίζονται από hardware και λογισμικό όχι μόνον από την Orban, αλλά και από μία μεγάλη ποικιλία συνεργατών ως προς το openGear. Το 19” 2RU πλαίσιο ικριώματος (rack frame) openGear της Orban διαθέτει διπλά τροφοδοτικά για την εφεδρεία της τροφοδοσίας και θύρα Ethernet 1Gbit. Μπορεί να εξοπλιστεί με μία ολοκληρωμένη γκάμα διαθέσιμων interfaces ήχου, συμπεριλαμβανομένων redundant Audio-over- IP με πλήρη συμβατότητα κατά AES67 και SMPTE ST2110, USB host και client interfaces, καθώς και με MADI, AES/EBU και αναλογικές I/O; video interfaces με δυνατότητα έως και 4K και 3G HD/SDI video mux και demux με επεξεργασία Dolby AC-3 και Dolby E.

Όλοι οι υπάρχοντες αλγόριθμοι επεξεργασίας ήχου Orban OPTIMOD για AM, FM και διαδικτυακό streaming ήχου θα ενσωματωθούν στη νέα πλατφόρμα openGear της Orban. Διαθέσιμες είναι και οι λύσεις επεξεργασίας ήχου για DTV της Orban, οι οποίες περιλαμβάνουν monitoring και έλεγχο του loudness για περιεχόμενο με stereo και πολυκαναλικό surround ήχο έως και NGA 11.1, surround monitoring με ακουστικά, αλλά και stereo σε surround upmixing συμπεριλαμβανομένου up- rendering σε AC-4 surround σε 11.1 με τη χρήση του νέου αλγόριθμου DSX iSurround 3D της Orban. Ο πατενταρισμένος αλγόριθμος DSX iSurround 3D παρέχει up-renders stereo ήχου σε 5.1, 7.1 και 11.1 3D surround για παιχνίδια, κινηματογραφικές, ζωντανές αθλητικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Συνδυάζοντας διάφορες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων frequency- και time-domain energy distribution με τα νεότερα μοντέλα της ψυχοακουστικής ο αλγόριθμος DSX iSurround 3D παρέχει σταθερά surround stems δίχως αλλοιώσεις με πλήρη downmix συμβατότητα.

"Είμαστε ιδιαιτέρως ενθουσιασμένοι με τη νέα μας πλατφόρμα επεξεργασίας ήχου Orban openGear και τη θεωρούμε ως μία σημαντική εξέλιξη τόσο για την Orban, όσο και για την ευρύτερη broadcast βιομηχανία,” είπε ο Πρόεδρος της Orban, David Day. "Με την πλατφόρμα Orban openGear οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μέσα από ένα μεγάλο εύρος επιλογών I/O, αλλά και να αξιοποιήσουν λειτουργίες μέσα από μία τεράστια βάση προμηθευτών ώστε να μην στηρίζονται αποκλειστικά στην Orban γι' αυτήν τη δυνατότητα, παρέχοντας παράλληλα στους πελάτες μας εύκολη πρόσβαση στη φημισμένη τεχνολογία επεξεργασίας ήχου της Orban, η οποία αποτελεί ήδη κύρια επιλογή πολλών εκ των κορυφαίων στον κόσμο Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Σταθμών, παρόχων IPTV, studios ηχογράφησης μουσικής και εγκαταστάσεων post production ήχου.”

"Ο αλγόριθμος μας iSurround 3D ξεπερνά τους άλλους surround decoders ως προς channel discreteness, envelopment και original spatial location,” ανέφερε ο Mike Pappas, Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Orban America. "Αποτελεί μία νέα ριζοσπαστική προσέγγιση ως προς το rendering που όχι μόνον παρέχει την απαιτούμενη ολοκληρωμένη δυνατότητα downmix για την Τηλεοπτική surround παραγωγή, αλλά και το εύρος ελέγχου για upmix stereo, 5.1 και 7.1 έως και 11.1, για εκείνες τις εφαρμογές που απαιτούν την πιο συναρπαστική εμπειρία του κινηματογραφικού ήχου.”

Η νέες λύσεις επεξεργασίας της σουίτας Orban openGear είναι διαθέσιμες τώρα μέσω όλων των μεταπωλητών της Orban σε όλον τον κόσμο.

 

Πληροφορίες: www.Orban.com & Bon Studio Α.Ε.Β.Ε* & Livemotion Ltd. (+35722525263)**
*Μεταπωλητής Προϊόντων Orban στην Ελλάδα
** Μεταπωλητής Προϊόντων Orban στην Κύπρο

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group