Η Λύση Ενδοεπικοινωνίας AEQ XPEAK παρούσα στην Τελετή Ορκωμοσίας του Προέδρου της Βραζιλίας Λούλα Ντα Σίλβα.

Η Εταιρεία Παραγωγής Casablanca Online της Βραζιλίας ανέλαβε τη μετάδοση της εκδήλωσης για τα Τηλεοπτικά Κανάλια Bandeirantes, Globo, EBC, το Προεδρικό Μέγαρο και το Δικαστικό Μέγαρο.



Το 2022 η AEQ παρουσίασε το XPEAK, την ολοκληρωμένη λύση ενδοεπικοινωνίας για ένα ευρύ φάσμα επιχειρησιακών τομέων, συμπεριλαμβανομένης της εξ αποστάσεως παραγωγής.

Πρόκειται για ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας δίχως matrix, το οποίο βασίζεται στην τεχνολογία του Ήχου μέσω IP, σχεδιασμένο ειδικά για τηλεοπτική παραγωγή και βελτιστοποιημένο για απομακρυσμένες παραγωγές καθώς διαθέτει την option να εντοπίζει άλλα τερματικά στο σύστημά σας μέσω διαδικτύου ή ενός εικονικού δικτύου.



Από τους πρώτους χρήστες του ξεχωρίζει η Εταιρεία Παραγωγής Casablanca Online της Βραζιλίας, η οποία απέκτησε ένα σύστημα που αποτελείται από 10 user panels Xpeak R και ένα interface 4 γραμμών Xpeak IF, στo οποίo έχουν προστεθεί 3 διπλά τηλεφωνικά υβρίδια AEQ TH02, για ενδοεπικοινωνία εξ αποστάσεως μέσω κινητού τηλεφώνου.



Την 1η Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η ιστορική ορκωμοσία του Προέδρου της Βραζιλίας, Λούλα ντα Σίλβα. Όπως συνέβη και με άλλες σημαντικές μεταδόσεις, έτσι και αυτήν τη φορά την παραγωγή του σήματος ανέλαβε η Casablanca OnLine για λογαριασμό των σημαντικότερων Ιδιωτικών και Δημόσιων braodcasters της Βραζιλίας, μεταφέροντας τις κινητές μονάδες της στην Μπραζίλια.

Αξιοποιώντας αυτήν την ευκαιρία, η Casablanca OnLine ανέπτυξε την πρόσφατα αποκτηθείσα λύση ενδοεπικοινωνίας AEQ Xpeak στο κτήριο του Κογκρέσου και στις εγκαταστάσεις της στο Σάο Πάολο ώστε να συντονίσει τις τεχνικές υπηρεσίες με την ομάδα παραγωγής στο studio και τον ποιοτικό έλεγχο για τη διανομή του σήματος στους τηλεοπτικούς σταθμούς που το λάμβαναν.

Η εκδήλωση κύλησε ομαλά με το Xpeak να επιδεικνύει την ευελιξία του ως προς την προσαρμογή του στις πολύπλοκες ροές εργασίας που απαιτούνται για την on-site παραγωγή διαφορετικών πελατών.

Εκτός από το σύστημα Ενδοεπικοινωνίας, η Καζαμπλάνκα χρησιμοποίησε τις θέσεις σχολιασμού (commentary positions) AEQ Olympia3 προκειμένου να παράγει τον δικό της σχολιασμό για έκαστο τηλεοπτικό σταθμό που λάμβανε το πρόγραμμα.

Περί της Casablanca Online

Είναι μία Εταιρεία Παραγωγής της Βραζιλίας, με έδρα το Σάο Πάολο, η οποία διαθέτει κινητές μονάδες εξοπλισμένες με φορητά συστήματα Uplink (SNGs και Flys). Η Casablanca Online προσφέρει υπηρεσία συνεισφοράς μέσω δορυφόρου, με την οποία πραγματοποιείται upload του σήματος από διάφορα γεωγραφικά σημεία, είτε στην επικράτεια της Βραζιλίας, είτε οπουδήποτε στον κώνο της Νότιας Αμερικής. Με το teleport να βρίσκεται στην Πόλη του Σάο Πάολο, η Casablanca Online μπορεί να λαμβάνει, να παρακολουθεί, να εισάγει γραφικά, να αφηγείται, να καταγράφει και να διανέμει περιεχόμενο μέσω δορυφόρου ή/και IP σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Επίσης, διαθέτει δύο Studios για HD παραγωγή, εξοπλισμό για την παραγωγή continuity σημάτων και video on demand, μεταξύ άλλων υπηρεσιών.



Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διαδικτυακή διεύθυνση https://www.casablancaonline.com.br 

Πληροφορίες: www.aeq.eu & Καλαβίτης ΑΕΕ *

* Διανομέας Ελλάδος

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - AEQ - 15 Μαρτίου 2023

Στην ίδια κατηγορία