το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 09:40

Ο Ρ/Σ Radio Agricultura επιλέγει την τεχνολογία της AEQ για τα νέα studios του.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Ρ/Σ Radio Agricultura λειτουργεί στη Χιλή εδώ και 75 χρόνια και είναι ο ηγέτης της Ραδιοφωνικής αγοράς. Το πρόγραμμα του είναι 100% ζωντανό, μόνιμα διαδραστικό, πολυσυλλεκτικό και αντικειμενικό και αυτοκαθορίζεται ως ενημερωτικό, αθλητικό και πάνω απ' όλα ψυχαγωγικό. Η εθνικής εμβέλειας κάλυψη παρέχεται χάρη στο δίκτυο με τον μεγάλο αριθμό συμμαχικών Σταθμών, αλλά και με τις δικές του εγκαταστάσεις, αξιοποιώντας τη Ραδιοφωνική Εκπομπή στα FM και στα Μεσαία (AM). Το πρόγραμμα του ξεχωρίζει διαθέτοντας τους μεγαλύτερους αστέρες και διαμορφωτές γνώμης στα ραδιοφωνικά show της Χιλής.

Από το 2001, ο Ρ/Σ Agriculture Radio είναι ένας ιδιαιτέρως ικανοποιημένος πελάτης της κονσόλας μίξης ήχου BC2000 της AEQ, καθώς και του συστήματος multi-conference AEQ Systel 3000.

Radio Agricultura AEQ Rack 2 lr

Το 2008, στα πλαίσια του σχεδίου τεχνολογικής ανακαίνισης του, το δίκτυο επέλεξε τη ψηφιακή κονσόλα ήχου ARENA της AEQ και το AEQ SYSTEL 6000 για την κεντρική διαχείριση όλων των εισερχομένων και των εξερχόμενων επικοινωνιών που σχετίζονται με τα προγράμματα που παράγει η εταιρεία, τα οποία στηρίζονται πλήρως στην ψηφιακή τεχνολογία, επιτρέποντας ωστόσο τη χρήση αναλογικών γραμμών.

Το 2017, όταν ο Ρ/Σ Radio Agricultura μετακόμισε στο νέο κτήριο του και ανακαίνισε πλήρως τις εγκαταστάσεις του, ο broadcaster επιβεβαίωσε ξανά την εμπιστοσύνη του στην τεχνολογία της AEQ για τα studios της έδρας του. Δύο νέα Ραδιοφωνικά studios αναπτύχθηκαν γύρω από μία κονσόλα AEQ ARENA με 15-fader και μία κονσόλα μίξης ήχου AEQ FORUM των 12-faders αντίστοιχα. Αμφότερα είναι τώρα διασυνδεδεμένα με τη χρήση του πρωτοκόλλου πολυκαναλικού Ήχου μέσω IP (multichannel Audio over IP).

Η παλιά κονσόλα AEQ ARENA που ήταν τοποθετημένη στα παλιά βρίσκεται σε άψογη λειτουργική κατάσταση και χρησιμοποιείται εκ νέου σε ένα τρίτο recording studio για εγγραφές. Με σκοπό την ενσωμάτωση της (καθώς και άλλου υλικού) στα νέα studios και το δίκτυο DanteTM αναπτύχθηκαν τα interfaces AEQ NETBOX που λειτουργούν ως gateways για τον παλιό αναλογικό και ψηφιακό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται εκ νέου και για το πολυκαναλικό AoIP δίκτυο.

Κατά τον ίδιο τρόπο το σύστημα multi-conference AEQ SYSTEL 6000 που τώρα έχει στην κατοχή του ο Broadcaster λειτουργεί άψογα και τοποθετήθηκε στα νέα studios του. Παρέχει κυρίως υπηρεσία σε αναλογικές γραμμές μολονότι η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε με τη νά πλατφόρμα SYSTEL-IP, επιτρέποντας τη δυναμική διαχείριση έως 12 ταυτόχρονων Voice-over-IP κλήσεων στα τρία ON AIR studios, με τη χρήση οθονών αφής.

Acuerdo Radio Agricultura y AEQ lr

Του project ηγήθηκε ο κος. Luis Langlois, CEO του Radio Agricultura μαζί με τον κο. Marcos Reyes, Τεχνικό Διευθυντή του Σταθμού σε συνεργασία με τον κο. Luis Miguel Sánchez Migallón, Διευθυντή Πωλήσεων στην Περιοχή της AEQ και το τεχνικό προσωπικό της AEQ που ταξίδεψαν στη χώρα για τη διαμόρφωση του συστήματος και την εκκίνηση του.

 

Πληροφορίες: www.aeq.eu & Calavitis SA*
* Διανομέας Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 09:57

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group