το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 11:01

Η Wheatstone αποκάλυψε τη μεσαίου μεγέθους κονσόλα Audioarts στη NAB 2018.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η Wheatstone παρουσίασε τη νέα κονσόλα Audioarts Lightning στην Έκθεση NAB 2018 ώστε να ανταποκριθεί στη ζήτηση της αγοράς για μία αυτόνομη κονσόλα κρυστάλλινης απόδοσης και απλής broadcast διάταξης.

Η Audioarts Lightning διατίθεται σε επιτραπέζιες διαμορφώσεις των 12 ή των 16 καναλιών και φέρει όλα τα απαραίτητα για τα on-air και production studios, συμπεριλαμβανομένων των νεότερων σύγχρονων ανέσεων όπως USB και Bluetooth® σύνδεση.

Διαθέτει αρθρωτή σχεδίαση (modular design) με panels τεσσάρων καναλιών εισόδου και Master/Monitor panel με γραμμικά faders, για ακουστικά και control room. Όλα τα faders (από αγώγιμο πλαστικό) και όλοι οι επιλογείς διαθέτουν LED φωτισμό. Τα κανάλια εισόδου διαθέτουν A/B επιλογή πηγής με balanced line είσοδο για την πηγή A και επιλέξιμο (trimmable) -10 έως +4 line είσοδο στην πηγή B.

Στον standard εξοπλισμό περιλαμβάνονται τέσσερα stereo program buses, δύο auto mix-minuses για εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις, τέσσερις προενισχυτές μικροφώνου με επιλέξιμο gain trim και επιλέξιμη +48V phantom power, μαζί με ενσωματωμένη υποδοχή jack για τα ακουστικά και cue speaker ενισχυτές. Επιπλέον είναι δυνατό να τοποθετηθούν 4 channel mic preamp κάρτες, αν αυτό χρειαστεί.

“Αυτή είναι η ιδανική κονσόλα για το studio που διαθέτει κυρίως μικροφωνικές εισόδους, ή αναλογικές πηγές και όπου δεν απαιτείται μεγάλη δρομολόγηση εντός του studio. Δεν διαθέτει τις διευρυμένες δυνατότητες μετατροπής A/D, D/A μίας ψηφιακής κονσόλας, αλλά σας παρέχει πρόσβαση σε λογισμικό editing, στο Skype ή σε άλλες εξωτερικές πηγές μέσω USB και Bluetooth σύνδεσης,” είπε ο Jay Tyler, Διευθυντής Πωλήσεων της Wheatstone.

Η ενσωματωμένη δυνατότητα USB και Bluetooth σύνδεσης καθιστά εφικτή την άμεση αναπαραγωγή ήχου από ένα PC, ή την έξοδο ήχου για μοντάζ στη μονάδα VoxPro ή σε άλλο λογισμικό εγγραφής ήχου, καθώς και τη λήψη και εγγραφή τηλεφωνικών κλήσεων από κινητά τηλέφωνα μέσω Bluetooth, ή ακόμη την αναπαραγωγή cuts από MP3 players.

Επιπροσθέτως, η νέα κονσόλα περιλαμβάνει μία patchable AES είσοδο για τη σύνδεση μίας ψηφιακής πηγής σε οποιοδήποτε fader και της ενσωματωμένης A/D μετατροπής για την έξοδο main program ώστε οι χειριστές να μπορούν να έχουν πρόσβαση στην Program Air feed ως balanced αναλογική, AES3 ψηφιακή, ή και στις δύο ταυτόχρονα.

Η νέα κονσόλα αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στη σειρά κονσολών Audioarts, η οποία κυμαίνεται ως προς το μέγεθος και τις δυνατότητες από την απλή 8-καναλιών Audioarts 08 και την compact Air-1 έως την 12-καναλιών Air-4 και την 16-καναλιών Air-5.

“Η τιμή αυτής της κονσόλας είναι συγκρίσιμη με εκείνη της κονσόλας R-55e της Audioarts που ήταν δημοφιλής στις μέρες της. Η νέα κονσόλα, όμως, ενσωματώνει αρκετές περισσότερες δυνατότητες και έχει συνολικά καλύτερη σχεδίαση,” είπε ο Tyler.

 

Πληροφορίες: www.wheatstone.com & AV SYS*
* Διανομέας Ελλάδος & Κύπρου

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 15:41

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group