το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 13:17

Η Wohler με τη σειρά iAM προσφέρει επιλογές Monitoring για Παραδοσιακά και IP σήματα στη NAB 2018.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
iAM-VIDEO by Wohler iAM-VIDEO by Wohler

Η εταιρεία επιδεικνύει διαισθητικές λύσεις για ένα ευρύ φάσμα τύπων σημάτων.

Η Wohler Technologies, κορυφαίος κατασκευαστής λύσεων monitoring video, ήχου και δεδομένων επιδεικνύει τις νεότερες τεχνολογίες monitoring ήχου και video στη NAB 2018 (Περίπτερο N3424). Αναφερόμαστε σε ιδανικές λύσεις για το σύνθετο περιβάλλον monitoring, στις οποίες περιλαμβάνονται τα προϊόντα monitoring IP σημάτων της Wohler: iAM-MIX, iAM-AUDIO και iAM-VIDEO, που παρέχουν ικανό αριθμό επιλογών monitoring και μετρήσων πολυκαναλικού ήχου και video για την κάλυψη μεγάλου εύρους των απαιτήσεων των πελατών.

Wohler iAM MIX lr

Wohler iAM-MIX

 

“Ως εταιρεία, η Wohler προσπαθεί συνεχώς να παρέχει ενημερώσεις στις υπάρχουσες broadcast λύσεις της ώστε να συμβαδίζουν με τα εξελισσόμενα πρότυπα της βιομηχανίας και τις ανάγκες των πελατών,” δηλώνει η Kim Templeman-Holmes, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Wohler. “Προσδοκούμε στη NAB να παρουσιάσουμε αυτές τις ενημερώσεις για τις καινοτόμες πλατφόρμες της σειράς iAM.”

Η ποικιλία των επιλογών μετρήσεων ήχου και video που υποστηρίζεται από τη σειρά iAM περιλαμβάνει: αναλογικές, AES3 και MADI εισόδους, καθώς και επιλογές για VoIP formats (SMPTE 2110, SMPTE 2022 και MPEG2 TS), AoIP formats (Dante, Ravenna, AES67), 3G/HD/SD-SDI καθώς και μία αυξανόμενη γκάμα επιπλέον επιλογών I/O μέσω του μικρού σχήματος pluggable (SFP) interface. Όλα τα προϊόντα της σειράς iAM χρησιμοποιούν SFP slots για την απλή προσαρμογή interfaces και ευρείας επιλογής I/O σημάτων.
Όλα τα monitors της σειράς iAM εμπεριέχουν υψηλής ποιότητας hardware με πανίσχυρα αναβαθμιζόμενα στοιχεία λογισμικού που συνδυάζονται με τον on-board Web server επιτρέποντας σε πολλές μονάδες που βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο να παρακολουθούνται, να ελέγχονται και να αναβαθμίζονται μέσω του user interface που βασίζεται σε browser (browser-based) και μέσω API calls από συνδεδεμένες συσκευές άλλων κατασκευαστών.

Το iAM-MIX διαθέτει μία εξαιρετικά διαισθητική επιφάνεια ελέγχου στην πρόσοψη του για μίξη και monitoring πολλών καναλιών, κάτι ιδιαιτέρως ιδανικό για μη -τεχνικούς χειριστές που απαιτούν ακουστικό monitoring από ένα εύρος πηγών. Με τον έλεγχο οκτώ ή δεκαέξι καναλιών (out-of-the-box), η λύση iAM-MIX ενοποιείται και με δημοφιλείς A/V routers για την προώθηση και την άντληση ονόματος channel-name data και την παροχή άλλων API ελέγχων.

Wohler iAM AUDIO crop lr

iAM-AUDIO (πίσω όψη)

 

Το iAM-AUDIO εμπεριέχει ένα βελτιωμένο και αρκετά πιο ευαίσθητο touch-panel interface που παρέχει διαισθητικές εντολές και έλεγχο της μονάδας σε συνδυασμό με πλούσιες απεικονίσεις δεδομένων καθώς και το φημισμένο σε όλον τον κόσμο monitoring ήχου της Wohler. Η λύση iAM-AUDIO παρουσιάζει επιλογές I/O, συμπεριλαμβανομένων Dante και Ravenna™. Το iAM-VIDEO προσθέτει video monitoring στη σειρά. Η λύση iAM-VIDEO είναι έτσι εξοπλισμένη ώστε να παρέχει monitor SMPTE 2110, SMPTE 2022-6, MPEG2/4 TSoIP, MPEG2/4 TSoASI και πολλά άλλα.

Η Wohler επιδεικνύει το πλήρες σύνολο των προσφερόμενων λύσεων της για ουσιαστικό monitoring σε ένα ευρύ φάσμα περιβάλλοντος παραγωγής. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι μονάδες AMP1-16-M, AMP1-8-M, AMP1-2SDI, η σειρά 8-channel της Wohler και η σειρά 16-channel, καθώς και οι σειρές AMP1 και AMP2-16V.

 

Πληροφορίες: www.wohler.com & AV SYS * & KEM Systems *
* Διανομείς Ελλάδος και Κύπρου κατ' αλφαβητική σειρά

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 13:57

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group