Η ZIXI παρουσιάζει στη NAB 2023 την Αποδοτικότητα, τη Βιωσιμότητα, την Ανθεκτικότητα σε κλίμακα στο Mεγαλύτερο Oικοσύστημα της Bιομηχανίας.

Απαράμιλλης κλιμάκωσης νέα καινοτόμα προϊόντα και δυνατότητες στην κορυφαία Software Defined Video Platform (SDVP) της αγοράς.



Waltham, MA, 7 Μαρτίου 2023 - Η Zixi, ηγέτης της Βιομηχανίας που εξασφαλίζει την προσιτού κόστους και μεγάλης κλιμάκωσης ζωντανή μετάδοση video broadcast ποιότητας μέσω οποιουδήποτε IP δικτύου ή πρωτοκόλλου, αλλά και πάροχος της βραβευμένης Software-Defined Video Platform SDVP (Πλατφόρμα Video που Καθορίζεται από το Λογισμικό) με χαρά ανακοινώνει την επίδειξη δυνατοτήτων και λειτουργικότητας επόμενης γενιάς για live streaming στην Έκθεση NAB 2023 (Περίπτερο 3301) στο West Hall του Εκθεσιακού-Συνεδριακού Κέντρου του Λας Βέγκας, από την Κυριακή 16 Απριλίου έως την Τετάρτη 19 Απριλίου. Στην Έκθεση της τρέχουσας χρονιάς η Zixi θα επιδείξει ευρεία γκάμα συναρπαστικών ενημερώσεων των νέων προϊόντων και την απαράμιλλη διανομή ζωντανού video που προσφέρονται μέσω του Zixi Enabled Network, του μεγαλύτερου οικοσυστήματος της Βιομηχανίας. Το Zixi Enabled Network συγκροτούν περισσότερες από 1.000 εταιρείες Μέσων και 400 τεχνολογικοί συνεργάτες από όλον τον κόσμο που ανταλλάσσουν live video, δημιουργώντας την ισχυρή επιτάχυνση της απόκτησης νέου περιεχομένου, των επιχειρηματικών μοντέλων και των ευκαιριών μείωσης του κόστους και της δημιουργίας εσόδων.

Εκτός των προγραμματισμένων ιδιωτικών συναντήσεων, η ομάδα της Zixi θα παρέχει στους επισκέπτες τις ευκαιρίες να μάθουν περισσότερα από την ηγετική ομάδα της Zixi, τους integrated συνεργάτες και τις κορυφαίες εταιρείες μέσων. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από σχετικές περιπτωσιολογικές μελέτες πελατών (case studies), υπογραμμίζοντας τη διανομή video σε κλίμακα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως ζωντανή συνεισφορά (contribution) αθλητικών και ειδήσεων, διανομή σε διάφορες πλατφόρμες όπως OTT, D2C και παραδοσιακοί συνεργάτες, MVPDs και vMVPDs. Η συνεισφορά σε κλίμακα και η κύρια διανομή περιεχομένου για μεγάλα αθλητικά πρωταθλήματα που έχουν υιοθετήσει τις λύσεις της Zixi θα παρουσιαστούν μαζί με την επίδειξη του δυναμικού Live Events Scheduler στο ZEN Master.

Η Zixi θα αναδείξει την εξαιρετικά μικρή καθυστέρηση και τη σημαντικότατη βελτίωση της ταχύτητας υλοποίησης, των υπολογιστικών επεξεργασιών και της απόδοσης-αποτελεσματικότητας που εξασφαλίζουν την εκπληκτική μείωση του κόστους. Ως τμήμα της Έκθεσης, η Zixi θα επισημάνει τις νέες και τις υπάρχουσες δυνατότητες της SDVP, συμπεριλαμβανομένης της κλιμάκωσης και της αποτελεσματικότητας του Zixi Broadcaster v17 με τη βελτιωμένη ικανότητα επεξεργασίας που απαιτεί 80% λιγότερες υπολογιστικές επεξεργασίες σε σχέση με άλλες επιλογές της Βιομηχανίας, γεγονός που οδηγεί στη μείωση του κόστους με εξοικονόμηση έως και 50% του κόστος εξόδων που απαιτούνται για το ίδιο stream σε άλλες πλατφόρμες, την υποστήριξη ανάπτυξης σε περιπτώσεις που βασίζονται σε ARM με σημαντική εξοικονόμηση του υπολογιστικού κόστους, το μειωμένο αποτύπωμα ως προς την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα και την εξαιρετικά βελτιωμένη χρήση των πόρων καθώς και την ενημερωμένη αρχιτεκτονική με αύξηση της απόδοσης έως και 200% με 1 Gbps ανά core.

Ακόμη, θα παρουσιαστεί και η ευρεία συνεργασία με AWS, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης της SDVP στην AWS wavelength zone, γεγονός που επιτρέπει στους πελάτες να αξιοποιήσουν την ισχύ του 5G και να επιτρέψουν την υιοθέτηση ευρείας κλίμακας της αρχιτεκτονικής 5G MEC με τη μικρή καθυστέρηση. Η οργάνωση και η παρακολούθηση των καναλιών AWS Elemental MediaConnect και MediaLive που αξιοποιούν το control plane του ZEN Master θα παρουσιαστεί ζωντανά κατά τη διάρκεια της Έκθεσης στα περίπτερα των Zixi και AWS. Το ZEN Master υποστηρίζει και τη διαχείριση JPEG XS, CDI flows, Elemental Link devices και είναι διαθέσιμο στο AWS Marketplace με δημόσια και ιδιωτικά συμβόλαια.

Στους Συνεργάτες που θα βρίσκονται στο Zixi Partner Village περιλαμβάνονται:

Η Ant Media, της οποίας το προϊόν Ant Media Server (AMS) έχει ενσωματώσει τις λύσεις της Zixi προκειμένου να βοηθά τις εφαρμογές gaming και τους broadcasters, παρέχοντας προσαρμόσιμο streaming εξαιρετικά μικρής καθυστέρησης χρησιμοποιώντας το WebRTC ώστε η καθυστέρηση να είναι μικρότερη των 5 δευτερολέπτων.

Η Evertz Microsystems - Οι χρήστες των Zixi και Evertz μπορούν να αξιοποιήσουν την εγγενώς ενοποιημένη XPS Live Video Encoder Series, έναν module κωδικοποιητή και αποκωδικοποιητή video υψηλής ποιότητας και μικρής καθυστέρησης με λειτουργία σε πραγματικό χρόνο για live streaming, για λειτουργία που βασίζεται στο υπολογιστικό νέφος (cloud), για REMI/απομακρυσμένη παραγωγή, για OTT και on-demand εφαρμογές συμπεριλαμβανομένων των αυτόνομων HEVC/H.264 κωδικοποιητών και αποκωδικοποιητών MMA10G-TRXS-5G και MMA10G-TRXS-HC με την υποστήριξη του ZEN Master για οργάνωση και διαχείριση.

Η Neutral Wireless θα επιδείξει τη λειτουργία λύσεων της Zixi με το καινοτόμο “Network-in-a-Box”, ένα ιδιωτικό δίκτυο που επιτρέπει τη σύνδεση ασύρματων καμερών υψηλής ανάλυσης και την παροχή ζωντανών video feeds ιδιαιτέρως μικρής καθυστέρησης για παραγωγή.

Η Streann θα επιδείξει τη Zixi-enabled OTT πλατφόρμα της, η οποία ενισχύει τους παρόχους περιεχομένου με καινοτόμα εργαλεία διανομής, δημιουργίας, αφοσίωσης-δέσμευσης και δημιουργίας εσόδων με στόχο την παροχή απόλυτης εμπειρίας στον τελικό χρήστη.

Το Σάββατο, 15 Απριλίου, η Zixi αποτελεί χορηγός και θα συμμετάσχει στην 2023 Devoncroft Executive Summit, όπου αρκετοί πελάτες και συνεργάτες θα συζητήσουν τις εμπειρίες τους με την SDVP. Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ για τη Devoncroft Executive Summit.

“Είμαστε ιδιαιτέρως ενθουσιασμένοι που θα επιδείξουμε τις απίστευτες βελτιώσεις ως προς την ταχύτητα υλοποίησης και τις υπολογιστικές επεξεργασίες, οι οποίες καθιστούν την πλατφόρμα της Zixi ως την πιο βιώσιμη και οικονομικά αποδοτική που διατίθεται σήμερα,” δήλωσε ο Gordon Brooks, Εκτελεστικός Πρόεδρος και CEO της Zixi. “Αυτό σε συνδυασμό με την ευελιξία της SDVP, προσδίδει στους χιλιάδες πελάτες - εταιρείες Μέσων και στους συνεργάτες του Zixi Enabled Network εκπληκτικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών μοντέλων και ροών εσόδων.”

Για περισσότερες λεπτομέρειες και για να προγραμματίσετε μία συνάντηση παρακαλούμε επισκεφθείτε τη Zixi στην Έκθεση NAB 2023: https://zixi.com/zixi-at-nab-2023.

Πληροφορίες: www.zixi.com & AmyDV *
* Διανομέας Ελλάδος

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Zixi - Waltham, MA, 7 Μαρτίου 2023

Στην ίδια κατηγορία