το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 06 Απριλίου 2018 10:22

Η Sonifex θα επιδείξει τα νέα Passive Packs στη NAB 2018.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στο περίπτερο C3035 της NAB 2018, η Sonifex θα επιδείξει μία νέα σειρά προϊόντων που ονομάζονται ‘Passive Packs’. Τα Passive Packs αποτελούνται από έξι μικρές μονάδες που χρησιμοποιούν transformers για την αλλαγή της αντίστασης και της στάθμης της εισόδου και της εξόδου του ήχου για τη διανομή ηχητικών σημάτων. Επιπλέον, δεν διαθέτουν τροφοδοσία ρεύματος και λειτουργούν παθητικά. Υπάρχουν δύο τύποι προϊόντος: Ενισχυτές Ακουστικών και Matching Amplifiers.

Οι δύο Ενισχυτές Ακουστικών είναι: CM-HPR1 Headphone Volume Control και οι CM-HPX1 Headphone Volume Control. Αμφότεροι επιτρέπουν τη σύνδεση stereo balanced line για τη δημιουργία μίας εξόδου ακουστικών. Η λύση CM-HPR1 αξιοποιεί RJ45 με StudioHub+™ pinout και πρόκειται για transformer balanced συσκευή, ενώ η μονάδα CM-HPX1 χρησιμοποιεί δύο θηλυκά XLRs.

Υπάρχουν τέσσερις Matching Amplifiers. Τα μοντέλα CM-LUR1 και CM-LUX1 αποτελούν Balanced σε Unbalanced Audio Converters (Μετατροπείς Ήχου). Αμφότερες μονάδες μετατρέπουν μία stereo balanced είσοδο line σε μία stereo unbalanced έξοδο line με συνδετήρες (connectors) phono, με το μοντέλο CM-LUR1 να χρησιμοποιεί RJ45 με StudioHub+™ pinout και το μοντέλο CM-LUX1 να αξιοποιεί δύο θηλυκά XLRs.

Οι λύσεις CM-ULR1 και CM-ULX1 αποτελούν μετατροπείς Unbalanced σε Balanced Ήχο. Αμφότερες μονάδες μετατρέπουν μία stereo unbalanced είσοδο line με phono connectors σε μία balanced έξοδο line, αλλά με τη μονάδα CM-ULR1 να χρησιμοποιεί RJ45 με StudioHub+™ pinout και τη CM-ULX1 να πράττει το ίδιο με δύο αρσενικά XLRs.

 

Πληροφορίες: www.sonifex.co.uk & Audigys * & KEM Systems * & www.newera.com.cy **
  * Διανομείς Ελλάδος κατά Αλφαβητική Σειρά
** Διανομέας Κύπρου

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Απριλίου 2018 10:30

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group