το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 17:34

Λογισμικό για τον Έλεγχο του Loudness που βασίζεται σε αρχεία από Jünger Audio και Tecom Group θα παρουσιαστεί στη NAB 2018.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
LA Production LA Production

Οι Broadcasters θα επωφεληθούν από τις αναβαθμίσεις των προϊόντων LA Production και LA Playout που ήδη παρέχουν εξαιρετικό έλεγχο του loudness και ομαλοποίηση (normalization).

Η ειδική στον Ψηφιακό Ήχο, Jünger Audio και ο Όμιλος Tecom (Tecom Group), κορυφαίος developer λογισμικού για broadcasting και τηλεπικοινωνίες έχουν ενισχύσει την τεχνολογική τους συνεργασία ξεκινώντας με την αναβαθμισμένη έκδοση του LA Production, ενός προηγμένου προϊόντος για τον έλεγχο του loudness και την ομαλοποίηση του ήχου.

Tecom LA Playout Graphic lr

Μαζί με το αδελφό προϊόν LA Playout, το LA Production αποκαλύφθηκε την περασμένη χρονιά στην IBC ως το πρώτο από μία σειρά προϊόντων που η Tecom αναπτύσσει με τη Jünger Audio. Στόχος αυτών των προϊόντων είναι να αντιμετωπίσουν τον έλεγχο του Loudness του ήχου σε διάφορα στάδια της δημιουργίας και της διανομής του περιεχομένου έτσι ώστε οι broadcast πελάτες να μπορούν να εξασφαλίσουν με ευκολία τη συμμόρφωση του loudness.

Στην έκθεση NAB 2018 (Περίπτερο C3039) θα παρουσιαστεί η ενισχυμένη έκδοση του LA Production που ενσωματώνει διάφορα νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να λειτουργεί ως υπηρεσία των Windows. Αυτή η νεότερη έκδοση χρησιμοποιεί, επίσης, τον original προσαρμόσιμο αλγόριθμο προσαρμογής Level Magic™ που επιτρέπει στους broadcasters τη συμμόρφωση με όλα τα υπάρχοντα διεθνή πρότυπα περί του loudness, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα του ήχου. Το σύστημα ομαλοποιεί αρχεία με τη σχεδίαση πολλών σταδίων (multi-stage). Ως εκ τούτου ο ήχος έχει πλήρως συμμορφωθεί σύμφωνα με το επιλεγμένο πρότυπο και είναι απελευθερωμένος από οποιασδήποτε ανεπιθύμητα artefacts όπως pumping, breathing ή παραμόρφωση. Η εφαρμογή λειτουργεί σε αυτοματοποιημένες και manual modes. Στην auto mode, τα αρχεία από το watch folder αναλύονται και ομαλοποιούνται αν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Ο video player ακριβείας καρέ και η επιλογή audio channel mapping ξεχωρίζουν ανάμεσα στις άλλες χρήσιμες δυνατότητες του LA Production.

Τα Χαρακτηριστικά του LA Production:

• Πιστοποιημένη ομαλοποίηση του Loudness με τη χρήση αλγόριθμου του Tecom Group ή της προηγμένης διαχείρισης του Loudness (Loudness Management) Level Magic™ από τη Jünger Audio
• Αυτοματοποιημένη βασιζόμενη σε αρχεία ανάλυση του loudness και ομαλοποίηση, με πλήρως υποστηριζόμενα watched folders
• Audio channel - mapping για μέτρηση και ομαλοποίηση πολυκαναλικού ήχου
• Προσαρμόσιμες τιμές του threshold και ρυθμίσεις
• Μέτρηση του Loudness σύμφωνα με όλα τα διεθνή πρότυπα περί του loudness που βασίζονται στη σύσταση ITU-R BS.1770 (και όλες τις αναθεωρημένες εκδόσεις), συμπεριλαμβανομένων των EBU R128, ATSC A/85, ARIB TR-B32, FREE TV OP-59 και Portaria 354
• Πίνακας παρουσίασης του βραχυπρόθεσμου και του στιγμιαίου loudness
• Αυτοματοποιημένη δημιουργία λεπτομερειακών αναφορών των μετρήσεων (excel format)
• Βραχυπρόθεσμο και στιγμιαίο loudness που παρουσιάζεται σε γραφήματα
• Ενσωματωμένος video player που επιτρέπει την ανάλυση καρέ-καρέ όλων των τιμών του loudness
• Υποστήριξη για .MXF, .AVI, .MOV, .MP4, .FLV, .MPG video formats και για .WAV ήχο.

Ακόμη, το Tecom Group ανακοίνωσε ότι τώρα ο αναλυτής του LA Playout ενοποιείται με το σύστημα αυτοματισμού του playout D-Series της Imagine Communications, επιπλέον του αυτοματισμού του playout ADC και ότι αμφότερες λύσεις (LA Playout και LA Production) διαθέτουν dark (professional) skins.

Παράλληλα με αυτά τα προϊόντα, οι επισκέπτες της έκθεσης NAB μπορούν να παρακολουθήσουν επιδείξεις και να εξερευνήσουν το ολοκαίνουργιο λογισμικό ελέγχου του loudness στο περίπερο C3039 της Jünger Audio.

 

Πληροφορίες: http://junger-audio.com & AV SYS* & www.tecomgroup.com
* Μεταπωλητής Ελλάδος των προϊόντων της Jünger Audio

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 17:57

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group