το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 10:06

Νέα Αγγελία: Πωλούνται 2 Ραδιοφωνικοί Σταθμοί με Βεβαίωση Νομίμου Λειτουργίας!

Πωλούνται 2 Ραδιοφωνικοί Σταθμοί με Βεβαίωση Νομίμου Λειτουργίας.

Συγκεκριμένα, ο 88.2 aroma Fm Πάτρα (ειδησεογραφικός) και ο 95.7 like Fm Καλαμάτα (Μουσικός).

 

Πληροφορίες: Τηλ. 6977234234, (κος Γιώργος Οικονομόπουλος)

 

 

Α/Α: 132

 

Παρατηρήσεις:
1. Η Τεχνολογική Διαδικτυακή Πύλη μας δεν ευθύνεται για την λάθος, ή τυχόν ψευδή αποστολή στοιχείων. Δημοσιεύονται τα τηλέφωνα-πληροφορίες που μας δηλώνουν οι ενδιαφερόμενοι.
2. Μπορείτε να μας στείλετε μία, ή και περισσότερες αγγελίες (έκαστη έως 25 λέξεις), μαζί με χαμηλής ανάλυσης φωτογραφία (jpeg), σχετικά με τον μεταχειρισμένο εξοπλισμό που πουλάτε, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
3. Η διάρκεια παραμονής κάθε αγγελίας είναι ένας μήνας. Για την παράταση της, ή την έγκαιρη απομάκρυνσή της από την Τεχνολογική Διαδικτυακή Πύλη μας, θα πρέπει να στείλετε email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
4. Δεχόμαστε αγγελίες που αφορούν και στην εύρεση εξειδικευμένου προσωπικού, αλλά και στην παροχή υπηρεσιών
5. Όλες οι αγγελίες που δημοσιεύονται στην Τεχνολογική Πύλη μας (εντός της ενότητας Matrix) δεν υπόκεινται σε καμία απολύτως οικονομική χρέωση.
6. Δεν δεχόμαστε αγγελίες από καταστήματα, ή ηλεκτρονικά καταστήματα πώλησης μεταχειρισμένου εξοπλισμού. Δεχόμαστε, όμως, διαφημιστικά banners (παρακαλούμε επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα μας: ad@radiotvlink.cοm).

Διαβάστηκε 43 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 10:24
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group